Trendiga kombinationer
I samarbete med Vanbruun.com

Trendiga kombinationer av vigsel- och förlovningsringar 2021

En klassisk eller modern ringkombination? Hur ska man egentligen tänka när man väljer ut sin vigsel- och förlovningsring? Vilka kombinationer är trendiga under 2021? Det finns så många olika konstellationer att det vid första anblick kan kännas omöjligt att välja. Vi bad VANBRUUN.COM lista de trender av ringkombinationer som de förutspår för 2021.

Celine x Luna

Luna är den perfekta alliansringen om man önskar en vigselring som inte ligger dikt an med andra ringar. Med Luna och Celine får man till ett "slarvigt" utseende, som vi ser blir allt mer populärt. Luna är sannerligen unik som hon är men tillsammans med Celine får kombinationen ett starkare intryck. Celines skena tillsammans med Luna får diamanten att poppa än mer. Detta skapar i sin tur en fulländad balans där diamanten, trots unik alliansring, får en stor del av
uppmärksamheten.

Celine_Luna_webb

 

Ally x Louise

En stilren duo som skapar ett rakt och precist utseende. Detta är vigsel- och förlovningsringar för dig som uppskattar ett stilrent intryck. Ally är försedd med en låg fattning vilket gör henne ytterst praktisk- hon paras således ihop med dig som söker en praktisk ring. Likt ett öppet landskap lämnar Allys öppna sidor rum för diamanten. I denna konstellation får diamanten ordentligt med uppmärksamhet då Louise förstärker diamantens intryck. Vi ser en allt större efterfrågan på praktiska ringkombinationer som kan fungera till en mer aktiv vardag.

Ally_Louise_webb

 

Amelia x Lilian

Denna kombination är sannerligen något utöver det vanliga. Här spelar Lilian huvudrollen och glittrar med sin närvaro. Pampigt, unikt och en kombination där rollerna är ombytta ringarna emellan och alliansringen får störst spelutrymme. Att sätta ihop en kombination som skapar ett starkt intryck är något som blivit en tydlig trend. I denna kombination ser vi Lilian i 0.15 Carat tillsammans med Amelia. Tillsammans skapar de en unik kombination som skiljer sig från mängden. Här tillåts alliansringen att ta en stor plats och utseendet snarare kompletteras med Amelia.

Amelia_Lilian_2_webb

 

Sara x Sofia

Sara är en av de tunnaste ringarna som vi på VANBRUUN.COM erbjuder per standard. Kombinationen av Sara och Sofia skapar tillsammans ett nätt intryck som blir en tydlig kontrast till de pampigare kombinationerna. Detta är en trend för dig som önskar ringar som ger ett nätt och försiktigt intryck. Ringarna drar inte till sig allt för mycket uppmärksamhet, men är lika vackra för det. En nätt kombination rekommenderas även för dig som har små fingrar och som därför önskar tunnare vigsel- och förlovningsringar.

Sara_Sofia_2_webb

 

Gloria x Olivia

Gloria är en halo-ring som med sin halo ger ett visuellt intryck av att centerdiamanten är större än vad den är. Vi har sett att denna typ av ring blivit allt mer populär hos kändisar och kungligheter. En kombination mellan Gloria och Olivia får Gloria att stå ut än mer. Detta då centerdiamanten får all uppmärksamhet och den släta ringen snarare får Gloria att kännas extraordinär.

Gloria_Olivia_webb

 

Clara x Leoni

Söker du efter en trend som är tidlös? Kombinationen av Leoni och Clara kan definitivt anses som precis detta. Det är en sofistikerad kombination som både anses klassisk, stilren och tidlös. Leoni har en fadeninfattning och anses därav anmärkningsvärt klassisk i sin design. Tillsammans bildar de en stark duo som vi tror kommer att ta sig igenom decennium tillsammans. Detta är en kombination som var vacker förra året, är vacker i år och som kommer att vara lika vacker nästa år.

Clara_Leoni_webb

 

Embla x Juliette

En klassisk alliansring som möter en pampig trestensring. Vår vackra trestensring Embla har, likt de andra trestensringarna, en otrolig symbolik bakom sina tre diamanter. Dessa står för: "The past, the present and the future". Kanske refererar det även till trenden i sig. Kombinationen är tidlös och har varit trendigt då, är trendigt nu och kommer att vara trendigt i framtiden.

Embla_Juliette_webb

 

Filippa x Linda

Här har vi verkligen en kombination där alliansringen helt och hållet kompletterar solitärringen. Filippa är en sidostensring vilket resulterar i att hennes glittrande skena vackert passar ihop med alliansringen Linda. I denna duo skiner ingen mer än den andra, utan de skiner istället tillsammans. Kombinationen andas modernitet och en helt komplett look. Denna duo glittrar på mils avstånd och de som kommer i dess väg lämnas mållös.

Filippa_ Linda_webb

 

Celeste x Ester

Ester är i hög grad ett vackert hantverk som charmar vem som helst. Hon är en ring som utstrålar romantik och en vintage-känsla. Kombinationen innehar således en stark vintage-aura. Detta då Celeste raka skena bidrar till ett utseende som vid första anblick inte anses precist och rakt. Vi menar att utseendet skapar en förtrollande kombination. Ringkombinationer som innebär att man matchar ringar med så kallade "mismatch"-ringar menar vi är en av 2021's största trender. Det är ur detta unika ringkombinationer skapas och vi på VANBRUUN.COM tror att denna typ av kombination bara kommer att bli större och större.

Celeste_Ester_webb

 

Adriana x Lykke

Lykke och Adriana är en otroligt vacker kombination som andas romantik och exklusivitet. Den klassiska solitärringen möter den romantiska alliansringen. Detta möte ett helt unikt uttryck. Lykke lägger sig inte dikt an med andra ringar utan kommer att resultera i ett utseende där ringarna inte ligger tätt intill varandra. Kanske en av de starkaste trenderna 2021.

Adriana_Lykke_webb

 

Denna artikel är gjord i samarbete med VANBRUUN.COM

Klicka här så kan du se mer av deras sortiment

Relaterade artiklar

VANBRUUN öppnar i Norge

VANBRUUN öppnar i Norge

Det svenskgrundade smyckeshuset VANBRUUN har skördat stora framgångar och öppnar nu upp ett showroom i centrala Oslo.  Läs mer »

Designa din egen drömring

Designa din egen drömring

Att designa sin egen ring kan uppfattas som invecklat och komplicerat. Vi på VANBRUUN.COM vill motbevisa dessa fördomar. Med din vilja och vår expertis inom området skapar vi unika och personliga designs, tillsammans. Hur går processen att designa sin egen ring till? Tar det lång tid att designa sin Läs mer »

Inga kompromisser.

Inga kompromisser.

Patrik Hansson har en bakgrund som grafisk designer och artdirector, där han tidigare formgav och designade möbler, men bytte sedan bana när företaget han arbetade för blev uppköpta. Då använde han sin nyvunna tid till att byta bana och bli juvelerare.  Läs mer »

30 ringar för brudgum

30 ringar för brudgum

Gult guld VS vitguld? Här kommer hela trettio förlovningsringar och vigselringar för brudgum att inspireras av. Läs mer »

Så får du ringen att hålla livet ut

Så får du ringen att hålla livet ut

Din vigselring kommer du att bära varje dag. Här får du tips och råd om hur du tar hand om din drömring på bästa sätt. Läs mer »

Allt du behöver tänka på i valet av vigselring

Allt du behöver tänka på i valet av vigselring

Förlovningsringen är på plats på ditt vänstra ringfinger och nu återstår det att välja vigselring. Men hur kombinerar man olika ringar bäst? Vilken ring passar med en solitärring? Finns det något speciellt man bör tänka på? VANBRUUN.COM har svaren.  Läs mer »

Skillnaden på vigselring och förlovningsring

Skillnaden på vigselring och förlovningsring

Solitärring, alliansring, trestensring, haloring, sidostensring, slät ring… Listan kan göras lång över vilka olika ringmodeller det finns och vi förstår att det kan verka som en djungel. Särskilt då traditionerna om vigsel- och förlovningsring har kommit att ändras de senaste åren. Men låt oss reda  Läs mer »

Diamantring för 450 miljoner under klubban

Diamantring för 450 miljoner under klubban

Är du sugen på att äga världens dyraste vigselring?  Läs mer »

Att fria, då och nu

Att fria, då och nu

Att fria är en gammal tradition där man ber om sin partners hand för att inom en framtid få gifta sig med denne. Vanligast inom heterosexuella förhållanden är att mannen friar till kvinnan, men så behöver det inte heller vara. Vad gäller egentligen vid ett frieri och hur är vanligast att man går til Läs mer »

6 olika vigselringar - vilken passar dig bäst?

6 olika vigselringar - vilken passar dig bäst?

Här kommer en guide till hur du finner din favorit Läs mer »

7 OVÄRDERLIGA TIPS

7 OVÄRDERLIGA TIPS

Svårt att bestämma er i val av ringar? Vad ska man tänka på när man ska köpa vigsel - och förlovningsringar? Lugn - Här kommer 7 tips på vad man ska tänka på vid köpet Läs mer »

Välj rätt ringar!

Välj rätt ringar!

10 saker att tänka på när ni ska välja vigselringar. Här är de bästa råden.  Läs mer »

Tänkvärt vid ringval

Tänkvärt vid ringval

Här är fyra saker att tänka på vad det gäller era ringar inför den stora dagen.  Läs mer »

Få koll på diamanternas former

Få koll på diamanternas former

Många blivande brudar väljer diamanter i sin förlovnings- eller vigselring. Har du ingen koll på vilka olika former det finns på diamanter? Kika här! Läs mer »

Ringvalet - Att hitta rätt i den steniga djungeln

Ringvalet - Att hitta rätt i den steniga djungeln

När bröllopstårtan är uppäten, blommorna kastade till nästa års brud och brudkläderna skickats på kemtvätt återstår vackra minnen, fotografier och framför allt ringarna. Symbolen som visar att ni hör ihop och att ni ska leva med varandra resten av livet. Känns valet omöjligt? Lugn! Här är våra bästa Läs mer »

Vem har ringarna?

Vem har ringarna?

Vem som under vigselakten överlämnar ringarna är upp till er. Antingen låter ni en marskalk ha hand om dem eller så knyter ni fast dem på en speciell ringkudde som någon av näbbarna bär in i kyrkan. Se till att någon ansvarar för att ringarna kommer med till vigselplatsen. Läs mer »

Ringens historia

Ringens historia

Oavsett om ni gifter er borgerligt eller kyrkligt väljer de allra flesta att utbyta ringar. Men vad säger egentligen din vigselring? Läs mer »

Olika ringfattningar

Olika ringfattningar

Är du sugen på en förlovnings- eller vigselring med flera diamanter i? Då kan det vara värt att känna till lite om de olika fattningarna som finns, de påverkar nämligen ringens framtoning. Här är de vanligaste. Läs mer »

Materialguiden

Materialguiden

Det finns en mängd olika ringmaterial att välja emellan. Här har vi sammanställt vilka så att ni ska kunna välja det som passar just er bäst! Läs mer »

Vågade ringval

Vågade ringval

Vigselringar och diamanter går hand i hand för många kvinnor. I bildspelet ovan kan du ta del av några gnistrande favoriter som sticker ut från mängden! Läs mer »

5 vitguldsfavoriter

5 vitguldsfavoriter

Vitguldstrenden håller i sig. Här är 5 snygga vitguldssmycken som får vem som helst att tappa andan!  Läs mer »

Ringar i rödguld för klassisk känsla

Ringar i rödguld för klassisk känsla

Rödguldsringar är rätt val för de som söker en klassisk stil. Idag finns en rad olika modeller att välja på. Här ovan kan du bläddra i bildspelet och se några favoriter som vi på redaktionen har! Läs mer »

Diamanternas kvalitet

Diamanternas kvalitet

En diamant värderas och prissätts utefter fyra olika kriterier. Här går vi lite kortfattat igenom dem. Såhär bedöms diamanternas kvalitet. Läs mer »

Vilken modell ska jag välja?

Vilken modell ska jag välja?

Det finns flera olika klassiska vigselringar. Välj den modell som passar just dig. Läs mer »

Så hittar du drömringen!

Så hittar du drömringen!

Jakten på rätt ring är rolig och spännande. Vi har listat de viktigaste punkterna du bör fundera över. Läs mer »

FÖLJ ALLT OM BRÖLLOP
Följ Allt om bröllop på FacebookFölj Allt om bröllop på InstagramFölj Allt om bröllop på PinterestFölj Allt om bröllop Spotify

shop

 

VINN THE BRONZING COLLECTION FRÅN ARTDECO- VÄRDE 1 240 KR

Inspirationen för årets bronzing-kollektion tar oss till den italienska staden Ostuni och ett familjeföretag beläget mitt i Città Bianca, där handgjorda och unika keramik- och terrakottaföremål har p....Tävla här

VINN THE BRONZING COLLECTION FRÅN ARTDECO- VÄRDE 1 240 KR

 

Nyhetsbrev

VAD SÖKER DU?


 
 

Följ våra bloggares väg till altaret!

Malin Jacobsson
Malin Jacobsson

Möhippan..

Min möhippa! Wow säger jag bara! Vilken fantastisk dag att vakna upp till! Blev väckt av mina bästa vänner tidigt på lördagsmorgonen! Dom dukade up...Läs inlägget

Sanna Bergen
Sanna Bergen

Bröllopsbubblan..

Wow. Vilken dag! Och vilken fest! Det var så mycket glädje och vi blev så fullkomligt överösta med kärlek att det tog gott och väl en vecka att bar...Läs inlägget

Madeleine Svensson
Madeleine Svensson

Bröllopsresa – Dubai – Del 4..

Efter en vecka på det första hotellet va det tid att åka vidare till nästa. Nu hade vi bokat in oss på Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah. Hotelle...Läs inlägget

Matina Ekman
Matina Ekman

Smekmånad..

Vi är påväg till fantastiska SANTORINI 💙 Kan man önska sig en mer romantisk plats att åka till som nygift och förälskad. Snart får vi se de fantas...Läs inlägget

Frida Forsberg
Frida Forsberg

Snipp snapp snut, så var sagan slut 💖..

Flera gånger under den här resan har jag fått frågan om varför jag gör det. Varför bloggar jag? Varför lägger jag ner så mycket tid på något som i ...Läs inlägget

Antonie Skansenhäll
Antonie Skansenhäll

Äntligen gifta: 28 maj!..

28 maj: vår dag Vi blev äntligen gifta. Det var en otroligt fin dag med alla nära och köra runtomkring oss. Det är en dag jag kommer minnas för all...Läs inlägget

annons

Upptäck bästabettingsidorna.se som jämför bettingsidor på nätet