Skål & tal
Skål & tal
Brudklänningar
Brudklänningar
Vigselringar
Vigselringar
Trycksaker
Trycksaker
DIY: Nu kommer Cricut till Sverige
I samarbete med Cricut

DIY: Släpp lös din inre pysslare!

Oavsett om ni är erfarna pysslare eller bara kreativa personer, är möjligheterna oändliga med Cricut som hjälpmedel. Med en maskin från Cricut kan ni som brudpar skapa fina inbjudningskort från grunden, göra egna tryck på kläder, personliga klistermärken, etiketter och mycket mer. Perfekt för att göra bröllopet personligt!

DIY- Do it yourself är en trend som växer sig starkare för varje år som går och speciellt att använda sig av en rödtråd genom hela bröllopet för att visa brudparets stil och prägel. Allt ifrån det första save the date kortet till själva bröllopsinbjudan. Skapa vackra programblad till vigseln, placeringskort, bordsnummer och meny. Till gästen kan en personlig mugg i present eller presentask med brudparets favoritgodis vara en idé tillsammans med ett egen designat tackkort. Bara kreativiteten sätter gränsen. Med Cricut kan ni som brudpar skapa era egna trycksaker och få det exakt som ni själva önskar.

Upptäck de fyra Cricut-maskinerna.

453949_454199_202102178_MRKT_SCMVDR_MarketingCampaign_Phase2_Shot126A_MAIN.0810_i01_1_webb

Cricut Joy är en kompakt och bärbar maskin som både kan skriva, rita och skära. Med Cricut Joy kan man genomföra mindre projekt på nolltid, vilket gör den perfekt för daglig användning. Trots sina kompakta dimensioner kan den skära i mer än 50 material och upp till 6 meter i längd. Rekommenderat pris är 1 990 kr.

109978-Wedding Suite Rustic-006_webb

De senaste nyheterna från Cricut är Cricut Explore 3 och Cricut Maker 3, som båda är snabbare och mer kraftfulla än sina föregångare Explore Air 2 och Maker. Explore 3 bearbetar mer än 100 material och med Maker 3 kan du bearbeta mer än 300 olika material, bland annat papper, vinyl, tyg, trä och läder. Med dessa kommer även möjligheten att arbeta med Cricut Smart Materials vilket innebär att maskinerna kan skära upp till 3,6 meter långa projekt med en enda knapptryckning. Båda kan självklart skära, skriva, rita, falsa, prägla och till och med gravera. Rekommenderat pris för Explore 3, 3 490 kr och för Maker 3, 4 690 kr.

109978-Wedding Suite Rustic-024_webb

109978-Wedding Suite Rustic-036_webb

Cricut EasyPress-familjen består av tre smidiga och professionella värmepressar i olika storlekar: Mini (10x9cm), Medium (23x23cm) och Large (30x25cm). Den jämna värmen från kant-till-kant skapar ett hållbart resultat och gör det enkelt att applicera vinyl, iron-ons och Infusible Ink på allt från hattar, skor och väskor, till t-shirts, filtar och gardiner. Rekommenderat pris är 690 kr för Mini, 1 990 kr för Medium och 2 590 kr för Large.

Smart programvara och app.

Alla Cricut-användare får tillgång till den kostnadsfria programvaran Cricut Design Space, där man både kan skapa något från grunden eller välja en färdig mall från det enorma projektbiblioteket. Med Cricut Design Space lagras alla projekten i molnet så att användaren enkelt kan komma åt sina filer när som helst och från vilken enhet som helst.

104818-Wedding Suites Save the Dates-007_webb

Cricut Access ger tillgång till mängder av idéer: tusentals bilder, typsnitt och färdiga projekt. Dessutom kan Cricut-användare ladda upp egna mönster och dela dom med andra användare, vilket ger möjlighet till att skapa mer unika och personliga projekt.

162715-Wedding Projects for Web-001_webb

Hundratals tillbehör.

Cricut har också ett brett utbud av tillbehör, verktyg och accessoarer till sina maskiner. Allt ifrån olika blad för att skära, falsa, prägla, perforera och gravera, till alla möjliga typer av material, såsom papper, vinyl och mycket mer. Cricut har även tagit fram det innovativa Infusible Ink som kan tryckas på exempelvis t-shirts, kuddar eller tygpåsar. Till skillnad från att fästa vinyl på ett tyg, blir Infusible Ink en del av själva materialet. Resultatet är färgsprakande, vackra och smidiga överföringar som aldrig flagnar, skrynklar eller spricker.

Ett tips är att trycka t-shirts till möhippan!

24640_Circut_453949_454193_20200914_MRKTSCMVDRMarketingCampaign_MakerUseCaseTShirt_EntireTeam_Shot2_ALT_MAIN.0293_i01 copy_webb

Läs mer om Cricut HÄR

Relaterade artiklar

DIY Skapa bröllopsfesten själva!

DIY Skapa bröllopsfesten själva!

D.I.Y. är största trenden i år. Är ni som brudpar, kreativa, påhittiga och gillar att fixa och trixa så finns det oändligt många DIY tips att ta del av. Vilket även är väldigt kul för era nära och kära att ta del av för att de ska känna sig involverade i bröllopet. Här kommer olika tips att inspirer Läs mer »

Bröllopsdukning

Bröllopsdukning

Låt kreativiteten flöda och med hjälp av kopparfärg kan ni göra så att gamla vaser och bestick får nytt liv till bröllopet. Läs mer »

Ljuva Lavendeln

Ljuva Lavendeln

Lavendel, Lavandula angustifolia, är inte bara en fantastiskt vacker och dekorativ blomma som sprider en underbar doft runt om kring sig utan är även en smaksättare av godis, bakverk och bröllopstårtor. Då lavendeln har många användningsområden är den en perfekt blomma att använda sig av för att ska Läs mer »

Dekorera lekfullt

Dekorera lekfullt

Sätt färg på ert bröllop med ett lekfullt tema. Våga ta ut svängarna och lägg lite extra kärlek på detaljerna så blir bröllopet till en fest! Läs mer »

Keep it simple

Keep it simple

Vill man som brudpar inte anordna någonting stort till sitt bröllop men ändå göra något speciellt kan en somrig bröllopspicknic tillsammans med era närmaste vara ett tips! Läs mer »

Dekorera ett bohemiskt bröllop

Dekorera ett bohemiskt bröllop

Låsta Säteri ligger mitt i Sörmlands hjärta med historiska anor. Förr kallades Låsta Säteri för Drottning Kristinas jaktslott då hon ofta besökte säteriet när hon var ute på landsbygden för jakt och avkoppling. Anna Experten Wallin-Sjögren visar hur ni kan dekorera och duka ett vackert bohemiskt brö Läs mer »

Dekorera ett bohemiskt bröllop

Dekorera ett bohemiskt bröllop

Låsta Säteri ligger mitt i Sörmlands hjärta med historiska anor. Förr kallades Låsta Säteri för Drottning Kristinas jaktslott då hon ofta besökte säteriet när hon var ute på landsbygden för jakt och avkoppling. Anna Experten Wallin-Sjögren visar hur ni kan dekorera och duka ett vackert bohemiskt brö Läs mer »

Blomstrande höjder- Brudbågen

Blomstrande höjder- Brudbågen

I dessa tider när bröllopet behöver vara mer intimt och med färre gäster är det perfekt med ett bröllop ute i det fria.  Läs mer »

Duka och dekorera – få till en elegant och sorbet stil

Duka och dekorera – få till en elegant och sorbet stil

En klassisk stil är inte detsamma som något tråkigt. Här är DIY-temat för de brudpar som önskar uttrycka sig med elegans.  Läs mer »

Uthyrningstrenden fortsätter – Indiska börjar hyra ut glas och porslin

Uthyrningstrenden fortsätter – Indiska börjar hyra ut glas och porslin

Som en del av Indiskas hållbarhetsarbete erbjuder de nu en uthyrningstjänst av glas och porslin – både med enkelt vitt och mer färg som bas. Läs mer »

Skapa magi med blommor

Skapa magi med blommor

Nyligen tog Sarah Angelsiöö över Gullvivan på Karlavägen 53 – en av Stockholms äldsta blomsterbutiker med anor från 1905. Sara vill skapa magi med sin blomsterstil och hennes hjärta slår lite extra för just bröllop. Läs mer »

Duka med servetten i fokus

Duka med servetten i fokus

Säg hejdå till tråkiga och opersonliga servettvikningar. Ett band, växt eller en enkel knut runt servetten kan snabbt ta dukningen till en ny nivå.  Läs mer »

Glöm inte att dekorera toaletten

Glöm inte att dekorera toaletten

Lokalen dekoreras flitigt, men många glömmer bort att snygga till toaletten. Här är tipsen som gör även det tristaste badrummet luxuös. Läs mer »

DIY: Fixa festlokalen till bröllopet

DIY: Fixa festlokalen till bröllopet

Ett bröllop behöver inte kosta en förmögenhet. Det viktiga är att ni får just det bröllop som ni drömmer om. Oavsett vad ni väljer för plats och lokal finns det mycket att göra för att ni ska få plats med ”pinterest”-bröllopet i er budget. Läs mer »

Festfixarens bästa tips

Festfixarens bästa tips

Ingen är väl bättre lämpad på att ge tips på hur man skapar den bästa bröllopsfesten än Micael Bindefeld som här ger Allt om Bröllops läsare sina bästa tips för en lyckad fest. Läs mer »

FÖLJ ALLT OM BRÖLLOP
Följ Allt om bröllop på FacebookFölj Allt om bröllop på InstagramFölj Allt om bröllop på PinterestFölj Allt om bröllop SpotifyAnmäl er till Allt om bröllops nyhetsbrev

 

VINN EXKLUSIVA PARFYMER

Denna gång kan ni vinna ett kit bestående av två mycket exklusiva, unika, ovanliga dofter. Gjorda på naturliga råvaror i begränsad upplaga. Franska Isabelle Gellé Parfums gör extremt exklusiva d....Tävla här

VINN EXKLUSIVA PARFYMER

 

Nyhetsbrev

VAD SÖKER DU?


 
 

Följ våra bloggares väg till altaret!

Bröllopsbloggen
Bröllopsbloggen

Valmont Barcelona Bridal Fashion Week 2021..

Jag har inte hunnit se alla designers som presenterade sina brudkollektioner på Valmont Barcelona Bridal Fashion Week men jag såg fyra olika brudlo...Läs inlägget

Madeleine Svensson
Madeleine Svensson

Bröllopsskor..

Vi måste prata om skor! Jag älskar skor och det vet nog dom flesta i min omgivning. Jag har haft upp mot 79 par skor fint uppställda i min garderob...Läs inlägget

Matina Ekman
Matina Ekman

Tankar om bröllopshår..

Helgen startade underbart med besök hos frisören i några timmar. Som resulterade i detta ljuvliga svall. Mitt hår var katastrofalt efter graviditet...Läs inlägget

Frida Forsberg
Frida Forsberg

The Ring 💍..

Ja alltså ni kan ju omöjligt ha missat den glittrande detaljen i mina bilder – det känns helt sjukt att den; 1. Faktist är min2. Ser ut som d...Läs inlägget

Antonie Skansenhäll
Antonie Skansenhäll

Lyckan med att jobba ihop..

24/7 4-ever Okej alla par kanske inte vill vara med varandra dygnet runt, året runt i alla år. Men vi vill det. Nyckeln till det är att man är lyhö...Läs inlägget

Julia Dannfors
Julia Dannfors

Som en egen bröllopskoordinator!..

Eftersom vi bytte lokal så tätt inpå vårt bröllop var det en hel del att stå i under de två månaderna som nu var kvar. Jag kan säga att det Läs mer...Läs inlägget

Sarah Müller
Sarah Müller

Bästa dagen i livet!..

Dagen som vi har väntat på i över två år kom äntligen, och vilken dag det var! Allt blev precis som vi hade önskat, och till och med ännu bättre. L...Läs inlägget

Angela Nakitende
Angela Nakitende

NU HÄNDER DET!..

Nu var det MÅNADER sedan jag skrev här sist, tanken med bloggen var från början var ju att hålla er uppdaterade kring vår bröllopsresa. Men som för...Läs inlägget

annons

Är du intresserad av att hitta ett casino utan konto, klicka här

Information om casinon utan licens hos spelpressen.  Casinon utan licens

Läs allt om casino utan svensk licens i den här guiden

Intresserad av att testa casinon utan licens?
Hos Casinotopp hittar du alla bra casinon utan licens i Sverige.

Upptäck bästabettingsidorna.se som jämför bettingsidor på nätet

Chansa inte, välj bara bland casinon med svensk licens utgiven av spelinspektionen i Sverige.

Pröva lyckan hos ett norskt online casino för din chans att vinna!