Karolina och Daniele läsarbröllop
Av: Jacqueline Rova Foto: Maria Wideman

Ett måndagsbröllop på brudens föräldrars gård

Karolina och Daniele fick ändra sina bröllopsplaner vid fem tillfällen pga pandemi. Det gick från att vara ett tredagarsbröllop med 50 personer på en herrgård till att vara 40 personer på hemmaplan under en helg till att bli två bröllop, ett i Sverige och ett i Italien, med 16 gäster vardera.

Namn: Karolina Wahlman Hagbarth och Daniele Perchiazzi

Vigsel: På Bruden Karolinas föräldrars gård vid Ekoln. Fantastisk plats som betyder mycket för oss alla, framförallt oss då det blev här vi spenderade ett halvår under covid-19 utbrottet.

Datum: 10e augusti 2020

Antal gäster: 14

Färgtema: Mörkblått, naturligt grönt, gråa nyanser, vitt och massor av guld och silver detaljer.

Karolina fick sin Daniele tillslut, trots en pandemi och ändrade bröllopsplaner. Även om utformandet inte var som de hade tänkt sig till en början så blev resultatet densamma, ett fantastiskt bröllop med sina närmsta och en kärleksfull cermoni där dom äntligen fick säga JA till varandra.

Fick sy om hela klänningen en vecka innan bröllopet

Från början hade jag planerat att sy upp min brudklänning med hjälp av en vän till mig som är en duktig skräddare. När pandemin kom in i bilden insåg jag att det inte skulle gå då hon arbetar i England. Jag valde istället att köpa en måttbeställd, enkel tvådelad sidenklänning från Seni Dey. Tyvärr visade det sig att den blivit fel sydd så veckan innan bröllopet gick jag in till Askungen skrädderi i Uppsala och bad henne rädda situationen. Hon sydde om allt och gjorde en spetstopp som passade till, tyllkjolen som jag bar under ceremonin var från Etsy butiken 1000love. Det blev tillslut så att jag bar en klänning totalt annorlunda från vad jag någonsin hade trott, men det blev bra ändå. Något nytt var mina enkla vita satin skor från Asos, något gammalt och blått var min ärvda safirring från mamma och något lånat en vacker pärlväska från min vän och brudtärna Daria. Jag höll accessoarerna enkla och valde att bara ha en tyllrosett i håret istället för slöja. Buketten gjordes med blommor från trädgården och några vita prärieklockor. Jag ville att den skulle kännas somrig och vild, med blåa och vita nyanser för att knyta samman temat vi hade. Min mamma som arbetar med trädgård var fantastisk och band dem vackert ihop, jag hade också köpta mörkblåa chiffongband som vi satte på dem för att få kontrast till allt det andra.

Uppklätt för ett speciellt tillfälle men inte stelt.

Jag ville ha en smoking men utan att det skulle bli för formellt, därav valde jag tvådelad kostym med en smokingkavaj. Den var mörkblå för att jag ville bära färgen jag tycker om mest när jag gifte mig med kvinnan jag älskar mest. Skorna var från Ermenegildo Zegna och klockan Carrera från Tag Heuer.

MariaWideman-233_webb

Vi valde att behålla våra respektive namn då det blir alltför krångligt då Daniele är både italiensk och engelsk medborgare vilket innebär mycket pappersarbete och Karolina har redan fem namn som hon har svårt att skiljas från.

 

Planerade bröllopet som det blev på sex veckor.

Planeringen gick som alla andra planeringar år 2020 inte helt spikrakt. Vi ändrade våra planer vid fem tillfällen. Det gick från att vara ett tredagarsbröllop med 50 personer på en herrgård till att vara 40 personer på hemmaplan under en helg till att bli två bröllop, ett i Sverige och ett i Italien, med 16 gäster vardera. Vi har dock tagit planeringen med ro och sett till att njuta av den ändå. Karolina arbetar som bröllopskoordinator och haft koll på allt som ska göras. Det var såklart svårt att ändra om planerna men när det väl var bestämt hur det skulle bli var det fantastiskt roligt att få involvera vänner och familj i planeringen. Det blev så mycket mer än ett bröllop tillslut, det blev en otrolig tid tillsammans med nära och kära.

MariaWideman-1_webb

Karolina tog guldet från sin farmors vigselring och skapade en vigselring som passar till förlovningsringen som Daniele friade med.

 

Det var oerhört jobbigt att säga till några av gästerna att det inte längre var bjudna på grund av pandemin och restriktioner.

Första inbjudan gick ut i februari, sen skickades det två uppdateringar på mail efter det. De var i liggande A5 format med blåa nyanser och text i guld. De designades av oss och trycktes på Moo. Kuverten var i mörkblått, hade guldig insida och förseglades med guldigt lacksigill. Vi visste att vi ville ha mycket mörkblått då det är Danieles färg och ett klassiskt val som håller. Eftersom vi gifte oss på sensommaren i Sverige ville vi ta in de gröna och blåa nyanserna från naturen runt omkring oss och bryta av med mycket guld och silver metaller i dukningen och accessoarerna. Karolina dukade och valde att ha långa gråa dukar som gick ner till golvet, mörkblåa servetter, vita tallrikar med guldkant och guldfärgade bestick. Bordet överöstes med guld och mässingsljusstakar och dekorerades med massor av grönskande växter. Konceptet sattes tidigt och vi är så nöjda eftersom det verkligen reflekterar oss och var tacksamt mot platsen vi var på.

 

Cermonin skrev brudparet själva.

Dagen innan sade vi hejdå till varandra och jag, Karolina, spenderade natten tillsammans med brudtärnan Daria på Grand hotell hörnan i Uppsala. I tid till vigseln åkte Karolina med följe dit och vi skippade en first look eftersom vi var så få gäster och kände att vi ville uppleva det tillsammans. Ceremonin ägde rum i trädgården hos Karolinas föräldrar och det var hennes bror Martin som var vår utvalda celebrant tillsammans med vigselförrättaren Inger från Uppsala Kommun som gjorde det officiellt. Vi hade skrivit hela ceremonin själva och den fick alla att gråta. Höjdpunkten var nog när vi läste våra löften till varandra, det måste ha varit ett av de mest romantiska och mäktigaste ögonblicken i våra liv. Duktiga Josefina Sanner spelade och sjöng under ceremonin och det var fantastiskt att höra våra favoritlåtar framföras för oss på vår dag. Efter ceremonin hade vi dukat upp ett mingel med italienska och svenska delikatesser, massor av Prosecco och vi började med att skära en tårta gjord av ost istället för klassisk söt tårta. Vårt toastmasterpar var fenomenala och fick resten av kvällen att fortskrida med sittandes fyrarättersmiddag och dans inpå småtimmarna. Det fanns en lounge area vi hade dukat upp där alla kunde samlas och hänga och vi spelade musik från vår specialgjorda bröllops spellista hela natten lång. Vi var på tomten till Karolinas föräldrars hus och även om det inte var ursprungsplanen kändes det helt givet när vi väl var där. Platsen betyder så mycket för alla oss och det är en otroligt vacker plats precis vid Ekolns strandkant. De flesta gästerna bodde kvar vilket gjorde att vi fick en härlig dag dagen efter också.

 

MariaWideman-279_webb

Bröllopstårtan var inte den klassiska söta varianten utan en tårta gjord av ost.

 

Italienska smaker.

Vi började vårt mingel med en egenskapad tårta gjord av fyra sorters ostar. Den toppades av en krämig Brillat-Savarin. Minglet innehöll även grissini lindad med prosciutto, svart olivtapenade, fyllda paprikor, flertalet ostar, fem olika sorters italiensk salami, tryffelchips, färskbuffel mozzarella, inlagda lupinfrön och italienska oliver. Förrätten bestod av en klassisk toast skagen men skagenröra och stekt levainbröd från. Andra förrätten var kallrökt lax med hemgjord dillolja och färsk potatis. Efter det bjöd vi på klassisk italiensklinguine med kräftstjärtar och tomatsås. Middagen avslutades med Karolinas hemgjorda citronsorbet och massor av färska bär från trädgården och sen serverades det kaffe tillsammans med hemgjorda chokladtryfflar i olika styrka. Under hela middagen fanns det Prosecco, kyld Riseling och två sorters Argentisk Malbec. Vi skippade starkspriten och drinkar då vi inte var så många, istället hade vi mycket av färre sorters vin och öl.

 

MariaWideman-27_webb

MariaWideman-33_webb

MariaWideman-58_webb

MariaWideman-239_webb

MariaWideman-226_webb

MariaWideman-203_webb

MariaWideman-3_webb

MariaWideman-90_webb

MariaWideman-125_webb

MariaWideman-126_webb

MariaWideman-274-webb

MariaWideman-286_webb

MariaWideman-167 (1)_webb

MariaWideman-172 (1)_webb

MariaWideman-188_webb

MariaWideman-180 (1)_webb

MariaWideman-309_webb

MariaWideman-259_webb

MariaWideman-257_webb

MariaWideman-260_webb

MariaWideman-265_webb

Foto Maria Wideman

Brudparets tre bästa tips till folk som ska gifta sig!

1. Lyssna på er själva och utgå från era önskningar och preferenser. Gör inte saker bara för att.

2. Ta professionell hjälp, hade Karolina inte arbetat som bröllopskoordinator hade det aldrig gått ihop.

3. Bestäm när ni ska planera och göra saker som är relaterade till bröllopet. Det blir mycket roligare och mindre stressfyllt om det planeras in från början.

 

Läs mer om Karolina på Wahlman Weddings HÄR.

Relaterade artiklar

Ett färgstarkt indiskt bröllop

Ett färgstarkt indiskt bröllop

Agni och Tejinder hade väldigt höga förväntningar på sin bröllopsdag då de planerade att slå på stort efter indiska traditioner. Dessvärre fick paret skjuta upp bröllopet ett flertal gånger och ta tillbaka sin inbjudan från ett flertal av sina gäster på grund av restriktioner av pandemin. Men tack v Läs mer »

Izabela Zukovic och Tomas Simonsson

Izabela Zukovic och Tomas Simonsson

Izabela Zukovic och Tomas Simonsson gifte sig 17 juni 2022 i Köpenhamns stadshus. Det var ett intimt bröllop med 20 gäster. Läs mer »

Destinations bröllop i södra Frankrike

Destinations bröllop i södra Frankrike

Max friade i november 2019 till sin kärlek Angela och två år senare gift de sig i södra Frankrike. Men 2,5 vecka före bröllopet skakades hela deras planering om och paret behövde byta lokal.  Läs mer »

Drömbröllop på Santorini

Drömbröllop på Santorini

Under en utflykt till Oia för att se den omtalade solnedgången tittade Mimmi ut över de vackra klipporna med de små vita husen med de blå kupolformade taken. Hon vände sig sedan mot sin mamma och sa med en bestäm röst att hon en dag skulle gifta sig där, på Santorini, med sin kärlek Kevin. Vilket ef Läs mer »

Ett sagobröllop i kärlekens tecken

Ett sagobröllop i kärlekens tecken

Allt om Bröllops omslagsbrud Camilla Eriksson sa JA till sin soulmate Martin ute på vackra Krägga Herrgård. Trots den rådande pandemin och med ett gästantal som först var tänkt att vara 70 gäster var de tvungna att nästintill halvera antalet gäster. Men inte ens ösregn kunde stoppa de två från att v Läs mer »

Två kontinenter sammanstrålar

Två kontinenter sammanstrålar

Det tog åtta månader för Tanvi och Patrik att planera sitt bröllop. De skickade ut digitalt Save the Date i mars, och efter det gick planeringen väldigt långsamt då brudparet inväntade information om hur restriktionerna skulle bli till sommaren. Att få till ett Svenskt-Indiskt bröllop i Sverige visa Läs mer »

Sommarbröllop i 30 graders värme

Sommarbröllop i 30 graders värme

Trots en högriskgraviditet stoppade det inte brudparet Ann-Katrin och Tobias från att viga sig tillsammans med sina nära och kära i Månsarps kyrka och avsluta bröllopet med en stor fest med dans in på natten.  Läs mer »

Att ställa in

Att ställa in

Det ända som blev som Sofia och Viktor först planerat var att det skulle bli en bröllopshelg och inte enbart en bröllopsdag. Brudparet gifte sig på Viktors föräldrars gård tillsammans med ett tjugotal gäster ute på Öland, med ett tredagars bröllop, och överraskades med en eldshow innan dansen drog i Läs mer »

Ett bröllop med solnedgången som färgtema

Ett bröllop med solnedgången som färgtema

Med gäster ifrån alla kompassens riktningar var det svårt att planera ett bröllop mitt under pandemin. Trots det blev det ett 50 tal gäster som kunde närvara vid bröllopet och Camilla och Matt fick sin bröllopsdag som de så länge drömt om. Läs mer »

Skogsfebrud i en förtrollad skog med sin officer

Skogsfebrud i en förtrollad skog med sin officer

Hållbarhetstänk var den återkommande nämnaren för Elin och Björns utomhusvigsel på landstället i den sörmländska skogen. Den rådande pandemin satte stopp för kramar under bröllopet men skapade istället den klassiska dansleken raketen, för att fira att brudparet sagt ja till varandra. Läs mer »

Två bröllop istället för ett!

Två bröllop istället för ett!

När Klara och Oskar insåg att deras bröllop inte skulle kunna gå att genomföra som de tidigare planerat, och de fortfarande ville bjuda alla sina planerade 80 gäster, beslutade de sig att dela upp sina gäster på två dagar och gifta sig två gånger. Det blev en helg fylld av kärlek med både vigsel i k Läs mer »

Sandcermoni och dans under stjärnorna

Sandcermoni och dans under stjärnorna

När Cornelia och Calle hade bestämt sig för att gifta sig i Marbella började de direkt att leta efter rätt plats att gifta sig på. Att gifta sig i kyrkan var inget paret drömde om, en utomhusvigsel och dansa under stjärnorna lockade desto mera. När de hittade Finca Villa Palma visste de att det var  Läs mer »

Förnyar sina löften vart femte år!

Förnyar sina löften vart femte år!

Michaela och Michael fick sitt drömmars bröllop och kom då fram till att detta inte var något som bara skulle vara en gång i livet. De vill fira sin kärlek till varandra med sina nära och kära vart femte år. En utmärkt idé om ni frågar oss på Allt om bröllop. Kärleken kan inte firas tillräckligt! Läs mer »

Ett bröllop med svenskt/engelskt tema.

Ett bröllop med svenskt/engelskt tema.

Allt om Bröllops bloggare Sarah Applebee har äntligen fått säga ja till sin kärlek Steve Appelbee. Trots att bröllopet sköts fram ett år och med en oro över om bröllopet skulle kunna genomföras blev det ett fantastiskt bröllop med kyrklig vigsel i Källstorps Kyrka i Klagstorp.  Läs mer »

Livestrematbröllop med Indiskt tema

Livestrematbröllop med Indiskt tema

Trots att Tina och Arash fick ändra om både datum och gästantal flera gånger vigdes de båda tillslut med en hinduisk vigsel på Dansbanan Fröjden i Jönköping. Paret hade en utomhus vigsel med tanken på pandemin och livestreamade åt släkt och vänner som inte kunde vara på plats. Läs mer »

Tredagarsbröllop på en vingård i Toscana

Tredagarsbröllop på en vingård i Toscana

Att Lina och Viktor skulle gifta sig utomlands är något som föll sig naturligt då de älskar att upptäcka nya platser och har rest mycket tillsammans. Att det blev just Villa Buonvisi var en ren slump – men det blev en riktig dröm med välkomstmingel, poolparty, pizzakväll och ett bröllop som slutade  Läs mer »

Ett trädgårdsbröllop i Joao Pessoa

Ett trädgårdsbröllop i Joao Pessoa

Wesley & Marília Sena viges utomhus i dagsljuset bland grönskan i Brasilien. En dröm som blev till verklighet där inte ett öga var torrt när paret vigdes framför sina nära och kära.  Läs mer »

Bröllop i Kroatien

Bröllop i Kroatien

Brudparet, Darija och Dejan, planerade att gifta sig i Kroatien, 2020, men på grund av Covid flyttades bröllopet fram till 2021. Då de båda älskar att planera och organisera var det givet att de skulle planera sitt eget bröllop. Läs mer »

Ett bröllop, två kulturer.

Ett bröllop, två kulturer.

Max friade till Atefeh under deras resa till Bali under 2017. Ett år senare, den 18 maj, gifte sig paret på Rockelstad Slott framför sina nära och kära. För paret var det viktigt att förena båda sina kulturer, persiskt och svenskt, i deras bröllop.  Läs mer »

Brudparet planerade för sex olika bröllop!

Brudparet planerade för sex olika bröllop!

Sex bröllop. De planerade för två olika versioner men det blev hela sex stycken!  Läs mer »

Omslagsbruden Louise Ekroth gifte sig på ett berg!

Omslagsbruden Louise Ekroth gifte sig på ett berg!

Allt om Bröllops Omslagsbrud 2021, Louise Ekroth, har äntligen sagt JA till sin kärlek Anders på ett berg mitt emot Kebnekaise. Brudparet skulle gift sig på Kebnekaises glaciär, men i och med att vädret blev dåligt var inte det möjligt och brudparet valde då att gifta sig på ett berg mitt emot där v Läs mer »

Bröllop med temat Västkusten

Bröllop med temat Västkusten

Kristin och Simon gifte sig på Orust, där vigseln hölls i vackra och pittoreska Mollösund och festen i Nösund precis vid havet. Paret valde därför att ha västkusten som ett tema genom hela bröllopet.  Läs mer »

Med eller utan gäster!

Med eller utan gäster!

Nina och Andreas hade bokat bröllop och fest förra året, men var tvungna att boka om. I slutet av maj i år bestämdes Nina och Andreas att de skulle viga sig. Med eller utan gäster och med eller utan brudfölje. Tur nog, fick 50 personer närvara på vigseln. Brudparet valde bort sina vänner, och tog  Läs mer »

6-dagars bröllop på Bali

6-dagars bröllop på Bali

Linnea Larm-Svensson gifte sig med sin kärlek I Putu Sumarna på Bali, Nusa Lembongan & Tabanan i år. Brudparet hade ett bröllop som varade i sex dagar tillsammans med ca 50 gäster.  Läs mer »

En vacker skärgårdsvigsel

En vacker skärgårdsvigsel

Regnet hann avta i sista sekund innan det var dags för Malin och Tobias att säga ja till varandra i en utomhusvigsel på Marstrand. Brudgummens pappa stod som präst och ett femtiotal turister blev extra åskådare under dagens pekande moment.  Läs mer »

Ett musikalbröllop

Ett musikalbröllop

Anna och Joakim hade ett bröllop i dagarna tre med temat musikal som byggdes på deras kärlekshistoria. Även om de fick göra vissa ändringar p.g.a. pandemin så blev det ett storslaget bröllop med nittio gäster. Dock med lite mindre missöden som spöregn och en utebliven kock men vad gör det när man ha Läs mer »

De gifte sig två gånger

De gifte sig två gånger

Björn och Caroline hade gjort alla rätt och planerade sitt stora pampiga slott bröllop över ett år i förväg. Allt var bokat och klart när pandemin slog till. Då de insåg att deras planerade bröllop inte skulle kunna gå att genomföra fick de tänka om på nytt, men bröllop skulle det bli! Läs om hur Bj Läs mer »

Tredagarsbröllop i Italien

Tredagarsbröllop i Italien

Vigsel med italiensk romantik, lokal tradition och bubblande Prosecco. Karin och Tony bjöd sina gäster på ett tredagarsbröllop i Italien.  Läs mer »

Slottsvigsel med fest och dans under bar himmel

Slottsvigsel med fest och dans under bar himmel

Exakt sju år efter att Anna och Chris träffades för första gången på en kräftskiva i Sydney sa de ja till varandra på Kalmar slott. Ett bröllop som speglade bådas rötter från Sverige och Australien. Läs mer »

En pangfest i dagarna tre på Bjärehalvön

En pangfest i dagarna tre på Bjärehalvön

Toner av korall, persika och rosa satte stilen på Emelie och Karls bröllop. Efter 8 månader av planering utan krav och stress bjöd de sina nära och kära på en riktig kärleksfest.  Läs mer »

En extravagant vigsel med Elvis i Las Vegas

En extravagant vigsel med Elvis i Las Vegas

Att Sofia och Johannes skulle bjuda med sina närmaste vänner till Las Vegas för ett riktigt rockstar-wedding fanns det ingen tvekan om. Efter en livestreamad vigsel i det lilla kapellet Graceland Chapel avslutades dagen med poolparty och middag i sviten på den 27:e våningen. Läs mer »

Trädgårdsbröllop med lantlig känsla och touch av medelhav

Trädgårdsbröllop med lantlig känsla och touch av medelhav

Under äppelträdet i Lunkabergs trädgård samlades den närmaste familjen och vännerna för att fira kärleken mellan Mathilda och Anders. En magsik bröllopsfest som varade i dagarna tre.  Läs mer »

Malin och Patrick firade kärleken i sann The Great Gatsby anda

Malin och Patrick firade kärleken i sann The Great Gatsby anda

Med bristande utbud på herrgårdar och slott i Norge letade Malin och Patrick sig istället till Sverige och fann Görvälns Slott i Järfälla. Med långväga gäster hade de en magisk utomhusvigsel som de sent kommer att glömma. Läs mer »

Intim utomhusvigsel med inslag av rosa detaljer

Intim utomhusvigsel med inslag av rosa detaljer

När Linda och Gustav var gravida i femte månaden samlade de närmsta familjen för att fira sin kärlek till varandra. Solstrålarna kom precis i lagom tid och bjöd sällskapet på en vacker utomhusvigsel i Sundsta säteris vackra natur. Läs mer »

Emmi och Christian tog tåget till festen

Emmi och Christian tog tåget till festen

Hela dagen var en stor kärleksfest och det fanns inte en lugn stund på dansgolvet när Emmi och Christian firade sin kärlek i Malmö. Zlatan-sviten på Clarion Hotel fylldes med vänner innan vigseln och brudparet valde att ta tåget till festen.  Läs mer »

Gäster från hela världen samlades och firade kärleken mellan Roza och Aras

Gäster från hela världen samlades och firade kärleken mellan Roza och Aras

En vecka efter den borgerliga vigseln i Eskilstuna Stadshus samlade Roza och Aras släkt och vänner på Panorama i Södertälje för att fira sin kärlek. Traditionella rätter från mellanöstern serverades och musik från världens alla håll livade upp dansgolvet. Läs mer »

Rosblad, ösregn och ljuvlig praliner flödade i mängder

Rosblad, ösregn och ljuvlig praliner flödade i mängder

Det omgjorda svinhuset på Agneshill gård i Skåne förvandlades till ett romantiskt boho-bröllop när tårtmakerskan Maria gifte sig med sin Fredrik. Med fem månader bröllopsplanering hann bruden skapa diverse dekorationer, trycksaker, ett magiskt dessertbord och såklart sin egen bröllopstårta, allt i d Läs mer »

En dalaidyll med soldränkta fäbodar och en gammal dansbana

En dalaidyll med soldränkta fäbodar och en gammal dansbana

I Karlsby fäbodar samlade brudparet sina nära och kära för att säga ja till varandra i en borgerlig vigsel ute i det gröna. Omringade av röda stugor, blåbärsris och betande får blev bröllopet en riktig Dalaidyll. Läs mer »

Rosa nyanser och inslag av guld

Rosa nyanser och inslag av guld

Emelie och Mikael planerade sitt bröllop i en annorlunda ordning. Bröllopsfotograf, vigsel- och festlokal var redan bokat innan själva förlovningen hade tagit vid. Med svar på gästernas alla frågor kunde brudparet njuta av den 12-månader långa bröllopsplaneringen. Läs mer »

Vår ”first look” blev inte riktigt som jag tänkt mig

Vår ”first look” blev inte riktigt som jag tänkt mig

Så vi gick där i regnet och blåsten, jag i vit klänning, högklackat på kullersten och vackra lockar i håret. Läs mer »

Sydsvenskt sommarbröllop med gamla anor

Sydsvenskt sommarbröllop med gamla anor

Ånglok till kyrkan och en mamma som vigselförrättare några av de ingredienser som gjorde Hanna och David Linderoths bröllopsdag till något alldeles extra. Läs mer »

Höll bröllopet i brudens barndomshem

Höll bröllopet i brudens barndomshem

Det föll sig naturligt för det svensk-australienska brudparet att hålla vigseln på den sörmländska landsbygden. Festen ägde rum i brudens barndomshem och en egenplockad brudbukett direkt från trädgården fick pryda brudens famn.  Läs mer »

Borgerlig vigsel i Stockholms Stadshus

Borgerlig vigsel i Stockholms Stadshus

Hemflyttade från Malaysia hann Sara och Andreas att planera sitt bröllop på tre månader. Brudparet valde en borgerlig vigsel en varm oktoberdag i Stockholms Stadshus. Under den korta ceremonin på endast fem minuter hann de med att uppleva många lyckokänslor. Läs mer »

Sommarbröllop på Ingarö och kinesisk tradition

Sommarbröllop på Ingarö och kinesisk tradition

Under sommarens varmaste dag vigdes Victoria och Patric på Säby Säteri på Ingarö. Med gäster ända från Asien fick Patric visa sig värdig bruden genom den kinesiska traditionen ”Wedding door games”.  Läs mer »

Rustikt ladugårdsbröllop

Rustikt ladugårdsbröllop

Helena och Jimmy hade spetsat in sig på ett rustikt ladugårdstema när de två skulle bli ett. Efter mycket letande hittade de vad de sökte i ladan Dalhemfarm som hann renoveras och bli klar precis i tid till bröllopet. Läs mer »

Lantligt bröllop i Skåne med brevduvor

Lantligt bröllop i Skåne med brevduvor

Emelie & Morgan började planera sitt skånska bröllop med lantligt tema i god tid. De fick en hel del hjälp av både släkt och vänner med allt det där pysslet som gör bröllopet lite extra personligt. På bröllopsdagen fick de 130 gästerna njuta av en fantastisk meny och se vita brevduvor lyfta mot skyn Läs mer »

Boho och countrystils-bröllop i Australien

Boho och countrystils-bröllop i Australien

Boho och countrystil förenades en vacker dag när bruden kom åkandes till vigseln i en gammal gårdsbil samtidigt som tonerna från Aviciis ”Addicted to you” ljöd från högtalarna. Sam och Ida vigdes i Australien på brudgummens föräldragård och från Sverige hade både släkt och vänner kommit för att delt Läs mer »

FÖLJ ALLT OM BRÖLLOP
Följ Allt om bröllop på FacebookFölj Allt om bröllop på InstagramFölj Allt om bröllop på PinterestFölj Allt om bröllop Spotify

shop

 

VINN THE BRONZING COLLECTION FRÅN ARTDECO- VÄRDE 1 240 KR

Inspirationen för årets bronzing-kollektion tar oss till den italienska staden Ostuni och ett familjeföretag beläget mitt i Città Bianca, där handgjorda och unika keramik- och terrakottaföremål har p....Tävla här

VINN THE BRONZING COLLECTION FRÅN ARTDECO- VÄRDE 1 240 KR

 

Nyhetsbrev

VAD SÖKER DU?


 
 

Följ våra bloggares väg till altaret!

Malin Jacobsson
Malin Jacobsson

Möhippan..

Min möhippa! Wow säger jag bara! Vilken fantastisk dag att vakna upp till! Blev väckt av mina bästa vänner tidigt på lördagsmorgonen! Dom dukade up...Läs inlägget

Sanna Bergen
Sanna Bergen

Bröllopsbubblan..

Wow. Vilken dag! Och vilken fest! Det var så mycket glädje och vi blev så fullkomligt överösta med kärlek att det tog gott och väl en vecka att bar...Läs inlägget

Madeleine Svensson
Madeleine Svensson

Bröllopsresa – Dubai – Del 4..

Efter en vecka på det första hotellet va det tid att åka vidare till nästa. Nu hade vi bokat in oss på Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah. Hotelle...Läs inlägget

Matina Ekman
Matina Ekman

Smekmånad..

Vi är påväg till fantastiska SANTORINI 💙 Kan man önska sig en mer romantisk plats att åka till som nygift och förälskad. Snart får vi se de fantas...Läs inlägget

Frida Forsberg
Frida Forsberg

Snipp snapp snut, så var sagan slut 💖..

Flera gånger under den här resan har jag fått frågan om varför jag gör det. Varför bloggar jag? Varför lägger jag ner så mycket tid på något som i ...Läs inlägget

Antonie Skansenhäll
Antonie Skansenhäll

Äntligen gifta: 28 maj!..

28 maj: vår dag Vi blev äntligen gifta. Det var en otroligt fin dag med alla nära och köra runtomkring oss. Det är en dag jag kommer minnas för all...Läs inlägget

annons

Upptäck bästabettingsidorna.se som jämför bettingsidor på nätet