Så blir du bekväm med din kropp
Av: Frida Jönsson Foto: Lina Eidenberg Adamo

Så blir du bekväm i din kropp på bröllopsdagen

Den stereotypa bilden av hur en brud ”ska” se ut kan lätt skapa osäkerhet. Kroppsaktivisten Linda-Marie Nilsson vill krossa normerna och tipsar om hur du njuter av din stora dag utan hjärnspöken.

Urtypen av "en vacker brud" kan få vem som helst att bli osäker på sig själv inför sitt bröllop och för oss som drar storlek 42 och uppåt är det svårt att hitta klänningsmodeller på Pinterest som ser ut som vi själva. Många bilder visar smala brudar med perfekt smink, tjockt hårsvall som ligger perfekt över sylvassa nyckelben och ett strålande leende med vita, raka tänder.

Så hur gör man för att komma över hjärnspökena som viskar om att man måste gå på snabba inför-bröllopet-dieter, lära sig använda kontaktlinser istället för glasögon och skaffa dyra extensions för att få till Hollywood-lockar inför den stora dagen?

Linda-Marie Nilsson la ut en bild på sig själv i bikini när hon var 20 år gammal och skrev "jaja, kan alla med platta magar lägga upp sina strandbilder, så kan jag det också!". Bilden spreds över hela världen och fick tusentals kommentarer från olika människor, mestadels kvinnor. Nu kallar hon sig Kroppsaktivist och skrivit boken "Så lärde jag mig att älska min kropp" om hur hon kom till insikten att alla storlekar är vackra.

- Vissa som skrev till mig när jag la ut bikinibilden var 75 år och skrev att de inte vågat visa sig på stranden på 50 år för att de skämdes över sina kroppar, men att de efter att ha sett mig i bikini nu skulle gå och köpa en baddräkt. Andra var flickor på 10 år som skrev att de inte vågade vara med på idrotten för att de inte ville klä av sig och visa sina kroppar för de andra i klassen, men efter att de sett mig visa mig som jag är skulle de försöka vara med på nästa lektion. Där och då insåg jag för första gången hur stort det här problemet är, att så otroligt många tyvärr mår så dåligt över hur de ser ut, och att jag absolut inte var ensam om att ha gjort det under en stor del av mitt liv.

Linda-Marie är övertygad om att vi färgas av media när det gäller bilden av hur en brud "ska" se ut.

- Bilden av en "perfekt brud" målas ofta upp i allt från Hollywoodfilmer till reklamannonser för brudklänningar och den bruden ser tyvärr nästan alltid likadan ut - hon är nämligen alltid smal. Vi får sällan se brudar som ser ut på alla de olika sätt en människa faktiskt kan se ut på, vilket gör att vi ofta eftersträvar att se ut som idealbilden vi alltid matas med.

bekvamkropp_2

Kolla upp klänningsbutiken på förhand
Att prova ut en brudklänning ska kännas pirrigt och förväntansfullt, men svåruppnåeliga ideal och snäva normer kan göra att blotta tanken på att stå i ett provrum och inte få igen ett blixtlås får en att kallsvettas. Linda-Marie har flera gånger gråtit i olika provhytter, men hon har också genom öppna brev rutit upp mot klädkedjor som ändrat sitt storlekssystem och gjort plaggen mindre (med resultatet att kunden plötsligt inte längre passar i sin vanliga storlek, trots att kroppen är oförändrad). Hon tipsar därför om att kolla upp butikens storleksutbud på förhand genom att gå in på affärens hemsida eller ringa och fråga personalen, så att man vet att de faktiskt har ett utbud av brudklänningar i ens egen storlek.

- Jag väljer bort att gå och shoppa i vanliga butiker som jag redan vet enbart har små storlekar, berättar Linda-Marie. Det gör jag för att slippa stå där i ett provrum och känna mig ovälkommen och istället letar jag i förväg upp butiker som jag vet kommer att ha något att erbjuda mig. När man hittat rätt butik och går in på sin provning poängterar Linda-Marie att man inte ska fastna i oönskade tips om vilken typ av klänning som "ska" passa oss med större storlek.

- Prova exakt de klänningar som du tycker är fina när du ser dem hänga framme! Tänk aldrig på vad som kanske passar "din kroppstyp", som vissa tidningar tyvärr skriver om ibland, utan prova allt det du själv tycker om. Din stil och din smak sitter ju inte i din kroppsform eller storlek.

Vad man tycker om är ju såklart olika för alla, men tror du att det finns någon gemensam nämnare, någon modell eller speciellt tyg, som får en att känna sig lite mer bekväm?

- Jag tror att lite stretchigare material i klänningen kan kännas bekvämt för de flesta, eftersom det formar sig mer efter hur kroppen faktiskt ser ut istället för att kroppen ska forma sig efter ett stumt tyg som inte ger med sig. Dessutom är det ofta lättare att röra sig fritt om det finns lite följsam stretch i tyget, och kanske dansa fram längs altargången efter att du sagt ja!

bekvamkropp_


Tänk på känslan istället för vinkeln
När rätt klänning är hittad och inhandlad kommer till slut dagen B. Det är svårt att komma ifrån att du på din bröllopsdag står i centrum hela tiden. Trots allt är det en av livets mest minnesvärda dagar och för att kunna blicka tillbaka på den är det vanligt att bröllopsfotografen inte bara plåtar ceremonin utan hänger med redan från morgonen för att föreviga smink och förhandsfix. När hela dagen ska fångas i kameralinsen kan en obekväm känsla komma krypande om man inte är helt van vid att fotas ur olika vinklar. Linda-Marie menar att den går att mota i grind genom att minnas den fina anledningen till att man blir plåtad. Det kan låta självklart, men när osäkerheten
knackar på dörren är det är inte dumt att aktivt tänka på att det är känslorna istället för utseendet som står i fokus.

- Det viktigaste är att komma ihåg varför man gifter sig. Man gifter sig ju inte för att se snygg ut i en klänning eller posera på ett speciellt vis på ett foto, man gifter ju sig för att man vill dela livet med den man älskar och visa hela världen att man har valt varandra.
Enligt Linda-Marie är det också bra att tänka på att alla människor på bröllopet, både din blivande och dina gäster, vill dig väl.

- Kom ihåg att alla som är där faktiskt tycker om dig och älskar dig precis som du är, annars hade de ju aldrig kommit för att fira din dag med dig! Och om du efteråt ser bilder från bröllopet på dig själv som du inte är nöjd med, kanske för att de är tagna ur en vinkel du inte är van att se dig själv i, påminn då dig själv om vad du kände i ögonblicket när bilden togs. Visst var du lycklig, kär och kände dig älskad då? Du kanske kommer att tycka att bilden av dig själv är lite finare när du minns känslan du faktiskt bar med dig i just den stunden som kamerablixten brann av.

För att bära vidare stoltheten över dig själv även efter bröllopsdagen har Linda-Marie flera tips på hur du blir bättre vän med din kropp i vardagen:

- Avfölj konton i sociala medier som får dig att må dåligt, kanske de som vikthetsar eller skriver om dieter, och börja istället följa kroppsaktivister som kan peppa dig att vara nöjd med dig själv. Du kan också gå runt naken eller i underkläder hemma och göra allt som du brukar göra påklädd, som att tvätta, kolla på tv eller städa. Och säg inget till dig själv som du inte skulle säga till människor du älskar! När du tänker en elak tanke om dig själv eller din kropp, tänk på hur det skulle kännas att säga samma sak till din mamma, pappa, bror, syster, partner eller bästa vän. Det känns inte bra alls, så säg det inte till dig själv heller.

Linda-Marie Nilsson
Ålder: 26. Bor: Stockholm.
Familj: Sambo med pojkvännen Emil Assergård.
Gör: Författare, journalist, influencer, kroppsaktivist. 
Aktuell: Med boken "Så lärde jag mig att älska min kropp" (Norstedts).

Relaterade artiklar

Höstfavoriter från Lernberger Stafsing

Höstfavoriter från Lernberger Stafsing

Hösten är igång - back to work, back to routines. Det är avgörande att använda rätt produkter för håret, efter en sommar med sol och bad, för att få synliga resultat och ett friskt hår. Lernberger Stafsings fokusprodukter för håret under hösten är trion BB Primer, BB Leave-in och BB Hairmask. Läs mer »

Ida Warg introducerar hudvård!

Ida Warg introducerar hudvård!

Vi välkomnar 12 nya fantastiska produkter i tre olika serier som gör underverk för din hud. Alla serier är speciellt framtagna för olika behov och för att du ska kunna bygga ihop din kompletta hudvårdsrutin. Produkterna är framtagna tillsammans med några av Sveriges främsta formulerare och innehålle Läs mer »

Premiumvarumärket LNDA blir ”månadens varumärke” hos Lyko

Premiumvarumärket LNDA blir ”månadens varumärke” hos Lyko

Norska, prisbelönta hudvårdsvarumärket LNDA – Linda Johansen Skincare expanderar och hittar nya försäljningskanaler. De exklusiva produkterna kommer nu även att finnas tillgängliga hos hudvårdsjätten Lyko från och med den 1 juli. I samband med detta blir LNDA månadens varumärke med start i augusti.  Läs mer »

Strålande hy med Elixir Cosmeceuticals

Strålande hy med Elixir Cosmeceuticals

Elixir Cosmeceuticals använder dokumenterade ingredienser anpassade för olika hudtillstånd och hudtyper, i alla åldersgrupper. Elixir Cosmeceuticals är utvecklat av norska hudläkare som har stor kunskap och erfarenhet av vad enskilda ingredienser kan ge för resultat, i form av olika hudförbättringar Läs mer »

Sommarens skönhetsfavoriter

Sommarens skönhetsfavoriter

Ta hand om din hud under sommaren. 'Vi tipsar om våra favoriter.  Läs mer »

RevitaLash Cosmetics

RevitaLash Cosmetics

RevitaLash Cosmetics är världsledande inom utveckling av avancerade produkter för att försköna fransar, bryn och hår.  Läs mer »

Kom ihåg solskyddet!

Kom ihåg solskyddet!

Solskydd är inte endast till för varma sommardagar och på bröllopsresan utan bör vara ett steg i den vardagliga skönhetsrutinen. Så kom ihåg att smörja in er inför sommarens alla utomhusvigslar så att ni har ett bättre skydd mot solens strålar. Läs mer »

Fem parfymer passande till den blomstrande sommarbruden

Fem parfymer passande till den blomstrande sommarbruden

Valet av doft till bröllopet är viktigare än vad man kan tro. Detta är doften ni för evigt kommer att koppla samman med en av de viktigaste dagarna i ert liv. Vi har listat fem dofter passande till den blommiga sommarbruden.  Läs mer »

Skönhetsfavoriter för våren

Skönhetsfavoriter för våren

När vi går mot ljusare tider behöver skönhetsgarderoben få sig en uppdatering. Vi listar vårens skönhetsfavoriter! Läs mer »

I will makeup!

I will makeup!

Allt om Bröllops skönhetsexpert och makeup-artisten William Värnild lanserar nytt sminkmärke. Hans sminkmärke I WILL MAKEUP, som lanseras idag den 28:e mars, har tidlösa och hållbara produkter som framhäver dina bästa drag på ett naturligt sätt, för alla hudnyanser och hudtyper. Produkterna är desig Läs mer »

Get the look- Romantisk makeup

Get the look- Romantisk makeup

Vi bad make up-artisten Monika Luzynska som sminkat vår modell Roseanna ge tips på hur man kan skapa looken. Monika har arbetat som professionell makeupartist under många års tid med en utbildning från Tv make-up skolan i Warszawa. – Smink är min passion och jag vill att varje brud jag sminkar ska  Läs mer »

Calming Lavender Hydration Spray

Calming Lavender Hydration Spray

Nu lanserar Jane Iredale en ny fuktgivande ansiktsspray med kamomill och lavendel som fixerar din makeup och lugnar både hud och sinne. Calming Lavender kompletterar trion av Jane Iredales vårdande mister för olika hudtyper.  Läs mer »

Too Faced senaste kollektion

Too Faced senaste kollektion

- Du kan aldrig bli för kär, för glad eller för unik säger Jerrod Blandino på Too Faced. Deras kollektion, Too Femme, är inspirerad av den feminina kraften!  Läs mer »

Xlash lanserar hudvård

Xlash lanserar hudvård

Xlash når nya höjder bortom ögonfransar och utökar sortimentet med hudvårdsprodukter - introducerar Xlash Instant Hydration & Hydrogel Mask. Läs mer »

Vi testar vattenfastmascara!

Vi testar vattenfastmascara!

Bröllopsdagen är en dag fyllt av känslor vilket kan ta sig i uttryck genom tårar av glädje. Vilken mascara håller då måttet? Vi har testat och har svaret.  Läs mer »

Let it glow

Let it glow

Alla vill vi ha en hy full av lyster och naturlig rosighet, speciellt inför sin bröllopsdag. Investera i produkter som vårdar, återfuktar och ger ett välmående glow som håller även när du inte bär make up. Läs mer »

Behåll sommarens glow!

Behåll sommarens glow!

Återfukta huden nu! Vår omgivning påverkar vår hud mer än vad vi kan tro. Föroreningar, luft och sol sätter sina spår i vårt ansikte och på vår kropp. Därför är det viktigt att ta hand om huden genom att återfukta den. När vi nu närmar oss en ny årstid är det bra att anpassa skönhetsprodukterna till Läs mer »

Dofta som en sommar

Dofta som en sommar

Vem vill inte dofta som en sommar? Här kommer Allt om Bröllops egen expert Aude Asklövs tips på uppfriskande dofttrender som påminner dig om en varm solig sommar. Men de passar alla bröllop, inte bara under sommaren.  Läs mer »

Brudtärna i fokus

Brudtärna i fokus

Hej brudtärna! Även om du inte ska stå i centrum på bröllopsdagen, så har du ändå mycket uppmärksamhet på dig och kommer att vara med på många bilder och videos från den dagen, därför är det viktigt att se över sin styling. Makeup-artisten Tindra Samoilenko delar med sig av sina bästa skönhetstips t Läs mer »

Get the look

Get the look

Rosa toner på både kinder och läppar sätter ton för sommarens brudmake up. Låt ögonen markeras med en vacker vinge för att göra looken komplett. Make up artisten William Värnild berättar hur ni kan skapa denna vackra brudlook.  Läs mer »

Varmt välkommen du underbara SPF!

Varmt välkommen du underbara SPF!

Sommaren är äntligen här och många av oss ska äntligen få ta semester eller kanske åka på sin efterlängtade bröllopsresa. Oavsett om du kommer resa utomlands eller stanna kvar i Sverige så kommer solen garanterat vara närvarande. Och hur mycket vi än har saknat solens varma strålar så gäller det att Läs mer »

Redaktionens skönhetsfavoriter

Redaktionens skönhetsfavoriter

Redaktionen tipsar om sina skönhetsfavoriter nu i sommar.  Läs mer »

Makeup-artisten Nathalie Berzelius ger sina bästa tips

Makeup-artisten Nathalie Berzelius ger sina bästa tips

Eftersom att Nathalie Berzelius är omtalad för att skapa en fantastisk lyster i sin makeup har hon fått smeknamnet "the queen of glow". Allt om Bröllop bad Nathalie att dela med sig av sina bästa skönhetstips.  Läs mer »

Sätt färg på bröllopslooken

Sätt färg på bröllopslooken

Färg på både ögon och läppar med din personliga touch är nyckeln till din perfekta bröllopslook sommaren 2021. Vi frågade makeup artisten Linda Hallberg, grundaren av LH Cosmetics, om hon kunde visa en sprudlande färgstark look för sommaren 2021.  Läs mer »

Pat McGrath Labs exklusivt på Sephora i april!

Pat McGrath Labs exklusivt på Sephora i april!

Pat McGrath har skapat en dekadent, obehindrad samling. Samlingen består av viktiga, ikoniska produkter som har skapat den berömda makeupartistens skönhetsutseende. Pat McGraths LABS kommer exklusivt att finnas från April i Sverige på Sephoras flagshipstore på Bibloteksgatan samt online på Sephor Läs mer »

THE ROSE COMEBACK

THE ROSE COMEBACK

10 rosdofter att njuta av nu i vinter. Doften av rosor gör en stor comeback nu och här vi listar de hetaste dofterna som bär rosen som huvudtema.  Läs mer »

Doftsätt er vinterbröllop

Doftsätt er vinterbröllop

Vi tipsar om dofterna som gör ert bröllop till en oförglömlig upplevelse. Läs mer »

Perfect Match – Laila Bagge och Korosh blir nu mer än partners.

Perfect Match – Laila Bagge och Korosh blir nu mer än partners.

Ingen kan nog ha undgått att Laila Bagge och hennes kärlek, Korosh Kananian, har släppt skönhetsprodukter tillsammans under namnet ”Kolai”, vilket är en sammansättning av parets namn.  Läs mer »

Blomsterkransar till midsommar

Blomsterkransar till midsommar

-Tio kransar att låta sig inspireras av. En blomsterkrans på huvudet kan få vilken look som helst att se somrig och härlig ut nu till midsommar. Blomsterkransen finns i oändliga versioner och är till för alla, stora som små.  Läs mer »

Rätt look till midsommar

Rätt look till midsommar

Sminktrenderna för sommaren 2020 handlar om att skapa en ljus, fräsch och naturlig glöd i huden. Vi byter ut konturering mot naturlig beröring av solen. Less is more.  Läs mer »

Torrschamposkola – med Annica Carlander från Björn Axén

Torrschamposkola – med Annica Carlander från Björn Axén

Annica Carlander är frisör på Björn Axén samt aktiv medlem i research- och utvecklingsteamet. Här ger hon sina bästa tips för hur du kan använda torrschampo! Läs mer »

Grazette of Sweden får nytt tillskott - för händerna

Grazette of Sweden får nytt tillskott - för händerna

Den omtyckta hårvårdsserien från Grazette of Sweden har ett nytt tillskott fast för händerna – Neccin Hand Balm.  Läs mer »

Skin minimalism - fortsatt trend under 2020

Skin minimalism - fortsatt trend under 2020

Multifunktionella produkter fortsätter att vara en stark trend. Och det finns flera fördelar med att använda färre hudvårdsprodukter med fler användningsområden. Läs mer »

 Bromsa fina linjer med fukt

Bromsa fina linjer med fukt

Årets torraste period är här och behovet av fukt är större än någonsin. Se till att återfukta och skydda huden – och samtidigt bromsa fina linjer. Läs mer »

Limiterad julkollektion från Oribe

Limiterad julkollektion från Oribe

Oribes läckra julkollektion andas traditionell hantverkskonst från Indien. Färgstarkt, grafiskt och med lyxigt innehåll. Kollektionen är framtagen tillsammans med textil- och designföretaget Block Shop från Los Angeles. Läs mer »

Torrschampo som vårdar dina lockar!

Torrschampo som vårdar dina lockar!

All bröllopsplanering kan göra att håret kanske inte hinner tvättas lika ofta? Nu har det kommit ett torrschampo som vårdar och lugnar din hårbotten – samtidigt som det inte förstör ett naturligt lockigt hår. Läs mer »

Få till beachlockarna – med vårdande saltspray

Få till beachlockarna – med vårdande saltspray

För det stundande bröllopet på stranden, eller om du helt enkelt vill ha den avslappnade looken, använd saltspray – för läckra lockar hela dagen! Läs mer »

Ditt vackraste jag

Ditt vackraste jag

Fillers, trådlyft, Botox, Dermapen, och Microneedling. Det finns många olika metoder att ta till för att få en fastare och ungdomligare hy, men hur gör man för att hitta rätt i den snåriga skönhetsdjungeln, och vilka resultat kan man förvänta sig efter en behandling?  Läs mer »

Mörkröda höstläppar

Mörkröda höstläppar

Röda läppar är något som alltid återkommer till hösten. Och såklart även i år! Läs mer »

Ögonskuggor i höstens färger

Ögonskuggor i höstens färger

Nog är det sorgligt att sommaren är över men lite glad är man ändå över att få börja använda sina höstliga kläder med murriga färger, stora sjalar, snygga jackor och läckra boots.  Läs mer »

Vacker, glödande hud inom räckhåll!

Vacker, glödande hud inom räckhåll!

Tröttnar vi någonsin på tips om produkter som ska balanserar, lugna och fräscha upp våra trötta ansikten? Tror inte det! Läs mer »

Beach wave hair med ett sprut!

Beach wave hair med ett sprut!

Det är alltid härligt med silkeslent och glansigt hår men ibland vill man få det lite busigare men en strävare touch! Läs mer »

Hårskrubb för en gladare hårbotten!

Hårskrubb för en gladare hårbotten!

Har du någon gång känt att det behövs något mer än bara schampoo och balsam för att få ditt hår sådär fint och vackert som man alltid vill ha det? Läs mer »

Säg hej till din nya bästa vän!

Säg hej till din nya bästa vän!

Det finns alltid dagar där huden bara känns så trist och grå trots att man använder bra hudvård och smink. Vid dessa tillfällen tackar vi gudarna för Lumene Instant Glow UV Primer!  Läs mer »

Ansade bryn på nolltid!

Ansade bryn på nolltid!

Har ni någon gång tittar er i spegeln och upptäckt ett hav med små fjun runt- och under ögonbrynen som ni inte orkar eller hinner med att noppa bort? Inte längre, här har ni mirakelkniven som gör det lätt att bli av med oönskat fjun! Läs mer »

Dofta gott på bröllopsdagen

Dofta gott på bröllopsdagen

En doft kan sätta spår för livet så varför inte köpa en parfym som du förknippar med den största dagen i ditt liv? Här är ett axplock av dofter med en blommig och romantisk ton som vi på redaktionen tycker är det självklara valet för bröllopsdagen.  Läs mer »

Boosta huden inför bröllopet!

Boosta huden inför bröllopet!

Månaderna innan ditt bröllop är nog de månader du tar hand om dig själva som bäst. Du tränar regelbundet, äter bättre och nyttigare, har stenkoll på alla krämer och ansiktsmasker som ska hjälpa din hud att stråla! Men något som kan vara riktigt härligt och effektfullt som många kanske inte gör är at Läs mer »

Vackra naglar en gång för alla

Vackra naglar en gång för alla

Jag vet inte hur mycket tips och kurer det finns för att få starka, fina naglar. Men hur många av dessa tips hjälper verkligen?  Läs mer »

Makeup till midsommar!

Makeup till midsommar!

Sju vackra flickor i en ring, sju vackra flickor i en ring, vackraste flickor häromkring ibland de flickor alla...  Läs mer »

Kyssvänliga läppar på bröllopsdagen

Kyssvänliga läppar på bröllopsdagen

Låt bröllopsdagen och den första kyssen som äkta makar bli extra minnesvärd – med mjuka, kyssvänliga läppar! Läs mer »

Det perfekta sminket för sommaren!

Det perfekta sminket för sommaren!

Solkysst hy, skimrande kindben, strassiga naglar och glansiga läppar. Ja nu tar vi fram sminket som gör att vi glittra och gnistra som solgudinnor i den heta värmen! Läs mer »

Skydda din hud mot solen!

Skydda din hud mot solen!

Sommarvärmen har tagit oss med storm och vart man än tittar sitter människor och suger i sig de härliga solstrålarna! Läs mer »

Snyggt hår vart du än befinner dig!

Snyggt hår vart du än befinner dig!

Tycker du som många andra att det är jobbigt att resa iväg från din trygga badrumszon där du har alla hårprudukter och prylar som behövs för en snygg frisy? Läs mer »

Färgstarka Läppar!

Färgstarka Läppar!

Finns det en bättre look än den neutrala sminkningen med ett par färgstarka läppar? Skulle inte tro det, somrigt och så stilrent!  Läs mer »

I DO love highlight

I DO love highlight

Skäm bort dig själv på bröllopsdagen och köp lite extra fina sminkprodukter som även är fina att titta på! Läs mer »

Solkysst på 10 minuter

Solkysst på 10 minuter

Äntligen har våren börjat tittat fram och visst vill man kunna bära lite kortare och våriga kläder utan att skämmas för en blek vinterhy? Läs mer »

Lite extra lyx i badrummet

Lite extra lyx i badrummet

Visst är det trevligt när man har vänner på besök och kan erbjuda lite extra lyx även när de besöker badrummet.  Läs mer »

Festfina läppar till vardags

Festfina läppar till vardags

Liva upp vardagen med ett eller varför inte flera toner på en och samma gång? Läs mer »

Svep in ditt hår i ren lyx!

Svep in ditt hår i ren lyx!

Ett tjockt, välvårdat hår med fin glas utan några slitna toppar är nog något vi alla jämt och ständigt sträva efter!  Läs mer »

Alla sminkborstarna du behöver

Alla sminkborstarna du behöver

Det finns ett hav av olika sminkborstar där ute, men hur många borstar behöver du egentligen i din necessär och framförallt VILKA? Här har du de viktigaste borstarna för att få ihop ett bra kit.  Läs mer »

Få din vinterhy att glänsa!

Få din vinterhy att glänsa!

Här har du tipset som får dig att se vårfin ut redan idag Läs mer »

Metallic på hög nivå

Metallic på hög nivå

Alltså wow tjejer, här har ni en av LH cosmetics nyheter som bara är ett måste i sminksamlingen. Läs mer »

Så ofta bör du tvätta dina sminkborstar!

Så ofta bör du tvätta dina sminkborstar!

Alla har vi varit där när man tittar på sina sminkbortar, inser att man borde tvätta dem men orkar verkligen inte "just nu" och lägger det på too do listan som sedan aldrig blir av.  Läs mer »

Så fixar du partynaglar

Så fixar du partynaglar

Ett par händer med snygga och välvårdade naglar kan höja en hel look. Här är tre perfekta färger inför julens festligheter samt bas- och överlack som får det att hålla längre. Läs mer »

SMINKTRENDER VÅREN 2018

SMINKTRENDER VÅREN 2018

Gör dig redo för ett härligt 2018 med strass-stenar, guld och kraftfull eyeliner! Här är några makeup trender som kommer vara heta under det kommande året.  Läs mer »

Få ett bländande leende utan tandblekning!

Få ett bländande leende utan tandblekning!

Många av oss vill ha vita och fina tänder men det är inte alltid budgeten tillåter. Så hur får man ett bländande leende utan att lägga en förmögenhet på tandblekning och behandlingar? Läs mer »

Så får du lättast bort mascara-kladd!

Så får du lättast bort mascara-kladd!

Ibland känns det nästan omöjligt att undvika kladd på ögonlocken när du lägger mascaran. Till och med jag som jobbar med smink dagligen råkar ut för detta. Men det finns ett enkelt knep som gör att du slipper att mascaran smetas ut ännu mer och förstör sminket. Läs mer »

Bota dina torra vinterläppar!

Bota dina torra vinterläppar!

Att få torra och nariga läppar under vinterhalvåret är ett faktum. Orsaken till detta är att våra läppar blir fattiga på fukt när vi utsätter dem för låga temperaturer utomhus och torr, uppvärmd inomhusluft. Det medför att fukten dras ut vilket får läpparna att börja strama.  Läs mer »

Så minskar du snabbt de mörka ringarna under ögonen

Så minskar du snabbt de mörka ringarna under ögonen

Allt om Bröllop Testar: Denna gång har Allt om Bröllops skönhetsexpert Mathilda tips på hur man kan bota sina mörka ringar under ögonen. Något som alla stressade brudpar kan känna igen.  Läs mer »

Så får du de perfekta brynen med fem enkla knep

Så får du de perfekta brynen med fem enkla knep

Likt modebranschen finns det även trender när det kommer till våra ögonbryn. Välformade bryn hjälper till att definiera och rama in ditt ansikte på ett fantastiskt sätt – om du gör rätt det vill säga.  Läs mer »

Bot mot vinterrusk

Bot mot vinterrusk

Allt om Bröllop testar skörhetsprodukter för att bli bröllopsfin Läs mer »

Matcha sminket med brudbuketten

Matcha sminket med brudbuketten

Inget gör så mycket som de små detaljerna! Här kommer tips på hur du kan färgmatcha ditt bröllop Läs mer »

Genvägen till snygga bryn!

Genvägen till snygga bryn!

Oavsett om du går all-in på de senaste brynformerna, eller om du bara vill ha vackra och välskötta ögonbryn så finns det en rad produkter och verktyg som trollar fram en personlig look. Läs mer »

3 steg till perfekt hy!

3 steg till perfekt hy!

Ta hand om din hud! Här är redaktionens bästa knep för en strålande look på din stora dag.  Läs mer »

Matcha din bukett!

Matcha din bukett!

Välj ett läckert lack och läppglans som passar perfekt till brudbukett och bröllopsblommor. Vi visar hur du lyckas med den perfekta matchningen.  Läs mer »

Skönhetsklassiker

Skönhetsklassiker

Det finns produkter som kommer och går, sen finns det vissa som består. Vi listar sju tidlösa beautyfavoriter som hjälper dig att stråla på din bröllopsdag. Läs mer »

7 rosade dofter

7 rosade dofter

Denna säsong bjuds vi på idel rosdoftande skönhetsprodukter. Här är sju nyheter som alla bär doftspår av den romantiska rosen. Läs mer »

Makeupduellen

Makeupduellen

Sätt stilen på din brudmakeup med hjälp av en enhetlig färgskala. Vill du vara glamourös i guld eller romantisk i rosa? Eller är kanske retrorött eller sobert silver rätt färgval för dig?  Läs mer »

7 heta skönhetsköp

7 heta skönhetsköp

Fixa en lyckad brudlook med hjälp av dessa skönhetsmåsten. Läs mer »

Designa din egen doft

Designa din egen doft

Har du svårt att hitta en passande parfym till bröllopet eller vill du kanske dofta alldeles unikt på din stora dag? Komponera din egen personliga doft! Läs mer »

En doft av kärklek

En doft av kärklek

Vem vill inte dofta av förälskelse på sin stora dag? Efva Attlings första parfym är en hyllning till kärlekens kraft. Läs mer »

Vacker från topp till tå

Vacker från topp till tå

Lägg lite extra krut på att vårda dig från topp till tå veckorna innan bröllopet och du kommer att känna dig som en prinsessa på er stora dag. Här är de vanligaste hudproblemen - och deras lösningar. Läs mer »

Så skönhetsplanerar du

Så skönhetsplanerar du

Följ vår brudkalender så blir du garanterat ditt snyggaste jag på bröllopsdagen. Här får du alla tips du behöver, från topp till tå, dag för dag! Läs mer »

Rätt kräm för din hy

Rätt kräm för din hy

Det går att förebygga en dålig huddag på bröllopet. Men att undvika stress och ha hälsosamma vanor är lättare sagt än gjort. Att lära känna din hud och göra rätt val när det kommer till att välja fuktkrämer är inte lika svårt. Läs mer »

Det perfekta plutet!

Det perfekta plutet!

Stifta bekantskap med några klassiska brudfavoriter och lär dig applicera ditt läppstift på rätt sätt, och med ett resultat som håller hela dagen - och natten. Läs mer »

Strålande hy - på 10 minuter

Strålande hy - på 10 minuter

Tänker du lägga din egen makeup på er stora dag? Det finns ett par saker att tänka på för att du ska bli ditt vackraste jag. Här avslöjar vi ett av våra enklaste och mest effektiva knep - och guidar dig till en hållbar bas! Läs mer »

FÖLJ ALLT OM BRÖLLOP
Följ Allt om bröllop på FacebookFölj Allt om bröllop på InstagramFölj Allt om bröllop på PinterestFölj Allt om bröllop Spotify

shop

 

VINN THE BRONZING COLLECTION FRÅN ARTDECO- VÄRDE 1 240 KR

Inspirationen för årets bronzing-kollektion tar oss till den italienska staden Ostuni och ett familjeföretag beläget mitt i Città Bianca, där handgjorda och unika keramik- och terrakottaföremål har p....Tävla här

VINN THE BRONZING COLLECTION FRÅN ARTDECO- VÄRDE 1 240 KR

 

Nyhetsbrev

VAD SÖKER DU?


 
 

Följ våra bloggares väg till altaret!

Malin Jacobsson
Malin Jacobsson

Möhippan..

Min möhippa! Wow säger jag bara! Vilken fantastisk dag att vakna upp till! Blev väckt av mina bästa vänner tidigt på lördagsmorgonen! Dom dukade up...Läs inlägget

Sanna Bergen
Sanna Bergen

Bröllopsbubblan..

Wow. Vilken dag! Och vilken fest! Det var så mycket glädje och vi blev så fullkomligt överösta med kärlek att det tog gott och väl en vecka att bar...Läs inlägget

Madeleine Svensson
Madeleine Svensson

Bröllopsresa – Dubai – Del 4..

Efter en vecka på det första hotellet va det tid att åka vidare till nästa. Nu hade vi bokat in oss på Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah. Hotelle...Läs inlägget

Matina Ekman
Matina Ekman

Smekmånad..

Vi är påväg till fantastiska SANTORINI 💙 Kan man önska sig en mer romantisk plats att åka till som nygift och förälskad. Snart får vi se de fantas...Läs inlägget

Frida Forsberg
Frida Forsberg

Snipp snapp snut, så var sagan slut 💖..

Flera gånger under den här resan har jag fått frågan om varför jag gör det. Varför bloggar jag? Varför lägger jag ner så mycket tid på något som i ...Läs inlägget

Antonie Skansenhäll
Antonie Skansenhäll

Äntligen gifta: 28 maj!..

28 maj: vår dag Vi blev äntligen gifta. Det var en otroligt fin dag med alla nära och köra runtomkring oss. Det är en dag jag kommer minnas för all...Läs inlägget

annons

Upptäck bästabettingsidorna.se som jämför bettingsidor på nätet