världens bästa bröllopssviter
Av Redaktionen

Världens 10 bästa bröllopssviter

Var finns världens bästa, vackraste och mest spektakulära boende för en bröllopsresa? Vi har listat våra 10 favoriter från jordens alla hörn!

1. Post Ranch Inn, Kalifornien, USA

Utmed Kaliforniens hänförande kust mellan Los Angeles och San Fransisco ligger Post Ranch Inn, ett numera välkänt hotell och exklusivt stopp på vägen för de som tar en roadtrip längs Pacific Coast Highway. Varje rum har skapats för att maximera upplevelsen och vyn ut över klipporna. Två av sviterna är större och har egen terrass med bubbelbad. Efter en utmärkt middag med lokala viner kan ni sjunka ner i ett varmt bad, utomhus, och se solen gå ner i havet och en stjärnbeströdd natthimmel torna fram. Magisk plats

Sviterna är lika mysiga oavsett årstid och vyn ut över den klippiga kusten är enastående.

 

2. The Royal Mansour, Marrakech, Morocko

Marrakech är en egen värld i sig, så fjärran vår vardag och ändå så nära att det går bra att besöka över en weekend. Efter en dag bland myllrande gränder, basarer, böneutrop och exotiska moskéer finner ni er egen oas för vila och njutning på The Royal Mansour.  Hotellet utgörs av en serie mindre privata Riads, perfekt för ett par på bröllopsresa. Ni har tre våningar för er själva med gård, flera kakel- och marmorklädda rum samt egen takterrass och pool (!)  Allt klätt i orientalisk lyx.

Inrednigen för tankarna till Tusen och en Natt.

 

3. Bay View Coastal Pavilion, Freycinet Lodge, Tasmanien, Australien

Som taget ut ett tv-program om modern design och arkitetkur reser sig de kustnära paviljongerna vid Freycinet Lodge. Boka en av de som har utsikt ut över havet så ni får både nationalparkens skog och havets lugn.

Som taget ur tv-programet Grand Design.

 

4. Amangiri, Utah, USA

Sten, klippor och öken är allt du ser i detta säregna landskap där det moderna hotellet Amangiri ligger beläget. Asketisk arkitektur och kontemplativ miljö skapar en oförglömlig upplevelse. Hiking i ökenlandskapet på dagen och njut av hotellet spa och uppvärmda bad när ni kommer tillbaka. Alla tum har terrass och sprakande eld som skänker rätt stämning.

Asketiskt lugn som inspirerar till meditation

 

 

5. Loisaba Star Beds, Kenya

Tillbaka till naturen. En annorlunda safariupplevelse är att boka ert boende Losaba Star Beds camp i Kenya. Konceptet med Star Beds har vuxit fram lite här och var. Poängen är att ni rullar ut er stora säng på kvällen för att sova ute under stjärnorna mitt i Afrika. Här det bara ni och naturen (och djuren).

Bräöllopsnatt ute i det fria under stjärnorna, mitt i Afrika.

 

 

6. Bird's Nest Pool Villa, Keemala, Phuket, Thailand

Ni bor i ett eget hus med egen pool direkt utanför er säng. Bägge på styltor med en känsla av ultralyxig trädkoja utsikt ut över frodig regnskog. "kojan" saknar inget vad det gäller stort lyxigt badrum och kingsizesäng.

Det kan man kalla en spektaklulär pool! Det bästa är att den är bara er!

 

 

7. The Sanctuaries at Jade Mountain, Saint Lucia

Drömmer ni om en karibisk smekmånad ? Då är ön Saint Luica ett perfekt val för er och Jade Mountain's sviter bland det bästa som man kan få uppleva. En nästan ofattbar frodig natur med blått hav, regnskog och höra berg omger er där ni ligger i er egna ininitypool. Här stannar man kvar och njuter av solnedgången med en "sundowner" i handen.

Så ska en infinitypool se ut!

 

8. Casa Chameleon, Las Catalinas, Costa Rica

Denna prisbelönade resort har 21 villor med egen terrass och pool. Alla med utsikt ut över havet. Om ni kan slita er från er egen fristad så erbjuds det spa med stor infinitypool och yoga på öppet däck. En tur i renskogen eller en surfkurs på stranden rekommenderas.

Costa Rica ahar allt. Här har ni regningskog och tropiskstrand direkt nedanför er egen bungalow.

 

9. Hotel Esencia, Tulum, Mexico

Den kallas för The Presidential Suite men är i själva verket en separat bungalow hos Hotel Esencia, Detta är idealt för honeymooners då ni har en egen vit strand, svajande palmer och tropiskt hav rakt utanför er dörr. Detta är barfotalyx i kvadrat. Självklart har ni en egen butler "at your service". Här vill ni stanna.

Tulum är känt för den vita sanden, turkosa havet och ett säreget lugn.

 

10. Hillside Suite at Singita Sasakwa Lodge, Tanzania

Här får ni uppleva en egen privat safari under dagen och bor sedan i egen villa som ligger separat, en bort från Singita Sasakwa Lodge. Väl tillbaka efter en dag på savannen njuter ni av naturen och solnedgången på någon av era två terrasser, egen pool eller servicen av att ha en egen butler. Beakta dock att ni inte kommer vilja resa på annat vis igen när ni väl upplevt detta!

Hillside Suite Singita Sasakwa Lodge1

Safari a'la lyx!

Sasakwa_Activities_Pool_slider2

 

TIPS PÅ MER LÄSNING:

Läs om Aruba - en favorit för brudpar och bröllop!

Relaterade artiklar

Schweiz bjuder på romantik vid höga berg och djupa dalar

Schweiz bjuder på romantik vid höga berg och djupa dalar

Jag erkänner att jag är ett stort fan av Schweiz, varje gång nockas jag av hur vackert det är. Lägger man sedan till att allt fungerar, tågen går i tid oavsett väder (även de gamla vackra tågen) mat och dryck är härlig, tempot behagligt och befolkningen trevliga. Ja, då är det lätt hänt att man blir Läs mer »

Kuala Lumpur och Penang

Kuala Lumpur och Penang

Från storslaget och nytänkande till naturnära och småskaligt. Från förstklassig shopping till billiga fynd på en tvärgata. Från sol-svettig nacke till härligt uppfriskande havsbris. De båda städerna på Malaysias västkust erbjuder en kakafoni av kontraster. Läs mer »

5 bästa bröllopssviterna i Europa

5 bästa bröllopssviterna i Europa

Om ni inte har tid att åka till andra sidan av jordklotet men vill ha det allra bästa så har vi här listat 5 spektakulära bröllopssviter att boka i Europa.  Läs mer »

Las Vegas – perfekta valet för bröllopsresan

Las Vegas – perfekta valet för bröllopsresan

Las Vegas – ett Eurodisney för vuxna, en destination kryddad med extra allt och där det omöjliga är möjligt. Häng med så får du veta varför staden är det ultimata valet för kärleksresan. Läs mer »

Stärk relationen – med en skidresa!

Stärk relationen – med en skidresa!

Funderar ni på en solsemester i vår? Då kanske det är dags att tänka om. SkiStar presenterade nyligen en undersökning som visar att två av tre svenskar som åker på skidsemester anser att en skidresa är ett bra tillfälle för kvalitetstid – och till ett bättre sexliv.  Läs mer »

Hyr er egen paradisö!

Hyr er egen paradisö!

Jo, vi inser att målgruppen är extremt snäv, för vem har flera miljoner tillgodo för nästa resa? Men oavsett vilket kan man alltid drömma! Under en begränsad period erbjuder nu Raffles Maldiverna Meradhoo ett exceptionellt erbjudande. Läs mer »

5 hållbara tips för resan!

5 hållbara tips för resan!

Begreppet medveten turism har på senare år vuxit sig starkare och fler resenärer vill dra sitt strå till stacken. Men att resa hållbart kan uppfattas som lättare sagt än gjort. Låt Momondo guida er! Läs mer »

En försmak av sommaren – med Resortkollektionen från Indiska

En försmak av sommaren – med Resortkollektionen från Indiska

Nyligen lanserade Indiska en exklusiv Resort-kollektion med härliga kaftaner. Inspirerad av naturen och är framtagen för att erbjuda de populära kaftanerna även under vinterhalvåret. Läs mer »

Res med ett syfte – åk på Vac-aid!

Res med ett syfte – åk på Vac-aid!

Idag finns ett brett utbud av möjligheter där ni kan kombinera semestern med att göra världen lite bättre. Momondo.se listar en handfull tips för er som är sugna på att åka på Vac-aid. Läs mer »

Unikt boende under vattenytan

Unikt boende under vattenytan

Ett tidigare undervattensmuseum har nu byggts om för att bli ett exklusivt och intimt undervattensboende – mitt i Stora Barriärrevet! Läs mer »

Svenskarnas hetaste bröllopsdestinationer 2019

Svenskarnas hetaste bröllopsdestinationer 2019

Under senare år har bröllopstraditionerna börjat se annorlunda ut. Alltfler svenskar väljer exklusiva resmål för såväl bröllop som smekmånad. Här ser ni vad som trendar just nu!  Läs mer »

FÖLJ ALLT OM BRÖLLOP
Följ Allt om bröllop på FacebookFölj Allt om bröllop på InstagramFölj Allt om bröllop på PinterestFölj Allt om bröllop Spotify

VAD SÖKER DU?