Slott/Herrgård

Slott/Herrgård

Wapnö

Ett bröllop i genuin slottsmiljö av romantisk karaktär får du om du väljer att ha din vigsel och bröllopsmiddag här på Wapnö Slott, strax utanför Halmstad!

Ett bröllop i genuin slottsmiljö av romantisk karaktär får du om du väljer att ha din vigsel och bröllopsmiddag här på Wapnö Slott, strax utanför Halmstad.
Vi har haft förmånen att få ge plats till de mest sagolika bröllopskalas för många brudpar. Vi känner oss lika hedrade varje gång någon väljer att fira den minnesvärda dagen just hos oss, ett förtroende vi förvaltar med omsorg och personligt engagemang.

Låt vigseln äga rum i vår vackra slottspark, inne på Slottet eller i någon av de närbelägna kyrkorna Vapnö eller Holm. Ni skapar era första minnen som man och fru i vackra rum med historisk och romantisk miljö antingen på Slottet eller i Magasinet. De blomsterprydda, linnedukade borden bjuder på en härlig inramning där duktig och omtänksam personal månar om att dagen ska bli perfekt.
Med glädje, intresse och genuint yrkeskunnande hjälper vi er att finna rätt form för er bröllopsfest.
Vi förmedlar gärna övriga tjänster som fotograf, blommor och bukett, musik i olika former, frisör och färdmedel. Allt kan ordnas och planeringen ligger i vana händer som finns här för att göra din bröllopsdag till ett personligt minne för livet.

Har ni frågor, funderingar eller andra önskemål är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Välkommen till Wapnö Slott!