Festlokaler - Hotell - Restaurang

Festlokaler - Hotell - Restaurang

Vadstena Klosterhotel

Vadstena Klosterhotel erbjuder bröllops-, jubileums- och festarrangemang i en unik medeltida miljö. Hotellet och Restaurant Munkklostret är inrymda i några av Sveriges äldsta byggnader; den Heliga Birgittas kloster från 1300-talet och Birger Jarls furstepalats från 1200-talet och Kungasalen som är från 1253. Vi har olika storlek på festlokaler beroende på antalet gäster samt en festvåning med bar. Vi har stor erfarenhet av att komponera festmåltider, övernattningar och andra arrangemang efter era speciella önskemål.

Vadstena Klosterhotel är idag ett modernt weekend- och konferenshotell, där det gamla förenas med det nya. Hotellet ligger nära alla kulturella sevärdheter, pittoresk shopping i Vadstenas centrum och bad vid Vätterns strand.

Genom att vi har varierande storlek och karaktär på lokaler och rum känner både mindre och större sällskap sig hemma hos oss. Vi har t.ex. Kungasalen, som är beläget i Bjälboättens palats, där kan vi erbjuda middag för upp till 180 gäster. I Munkklostrets kapitelsal, med dess välvda tak, kan sällskap på upp till 60-70 personer dinera.

Vigsel kan hållas i den enastående, pampiga och världsberömda Klosterkyrkan eller i nunneklostrets otroligt vackra kapitelsal. För er som önskar hålla vigselakten ute i naturen kan vi erbjuda gräsgården eller Vätterns strand utanför hotellet.

Vi har stor erfarenhet av att komponera festmåltider, övernattningar och andra arrangemang efter era speciella önskemål.

Vi rekommenderar gärna våra samarbetspartner när det gäller t.ex. klädsel, hår, smink, brudbukett, blommor, inbjudningar, fotografering, musik och underhållning mm

Du kan i lugn och ro glädjas åt den stora dagen och låta oss sköta allt praktiskt.