Slott/Herrgård

Slott/Herrgård

Tjolöholms slott

Alldeles vid havet strax söder om Göteborg ligger detta vackra slott. Här kan ni viga er i slottskyrkan eller med utsikt över havet, fira festen i slottets eleganta salar och avsluta med övernattning i den sagolika Grindstugan.

VIGSEL
Vigseln kan äga rum i Slottskyrkan från 1904, på paradgräsmattan med vidsträckt utsikt över havet eller inne i slottets pampiga hall.

MIDDAG OCH DANS

Efter välkomstdrinken kan middagen intas i den vackra slottsmatsalen, med efterföljande dans i stora hallen. Slottsmatsalen rymmer ca 90 gäster. Menyn bestämmer ni tillsammans med slottets köksmästare, så att middagen motsvarar era önskemål och preferenser. Det går även att äta middag i den nationalromantiska och ombonade Storstugan, som ligger strax nedanför slottskyrkan.

ÖVERNATTNING
På godset finns flera övernattningsmöjligheter för både brudpar och bröllopsgäster. Grindstugan ligger avskilt med utsikt över strandängarna och har bl a öppen spis och egen trädgård. I Gemaket finns ett träbadkar och stor mässingssäng och i Allmogebyn har varje hus kalelugn och himmelssäng.

BRÖLLOPSBLOGG
I vår bröllopsblogg kan du läsa mer om bröllop på Tjolöholms Slott samt se mängder av bilder.

MER INFORMATION
Kontakta oss gärna om ni vill veta mer om bröllopsarrangemang på Tjolöholms Slott och om ni vill boka tid för ett besök eller se på tillgängliga datum. Mer information får du också på www.tjoloholm.se.