Festlokaler - Hotell - Slott/Herrgård

Festlokaler - Hotell - Slott/Herrgård

Sundbyholms Slott

I denna vackra slottsmiljö hittar ni ett fyrstjärnigt hotell, ett slott, en herrgård, en prisbelönad marina, sandstrand, bokskog, slottspark och alléer - allt omgivet av Mälarens glittrande vatten.

Vigselceremonin kan ni genomföra i en av de närliggande landsortskyrkorna alternativt i slottsparken. I slottets källarvalv ligger även ett kapell.

Efter ceremonin blir det dags för brudskålen, med kanonsalut och röda mattan.

På slottets festvåning ligger den stora Riddarsalen, med en kapacitet på 250 middagsgäster. För er som vill ha en stämningsfull bröllopsmiddag rekommenderas slottsvalven, med en kapacitet på ett 80-tal gäster. Slottet har även flera mindre chambres separées, för bröllopssällskap på 10-30 personer.

Den trerätters bröllopsmenyn väljer ni själva ut från slottets olika festmenyer. Likaså är det med bröllopstårtan, som bakas på plats i slottets eget konditori. Slottets bröllopstårtor är både härligt goda och stilfulla.

Bröllopssviten, med sitt hjärtformade bubbelbadkar, ligger i den vackra herrgården. På plats finns även 11 andra sviter med jacuzzi som kan väljas som bröllopssviter.

Hotellrum finns i det fyrstjärniga hotellet, fördelat på ett antal olika byggnader. För bröllop finns specialrabatterat boende i mindre dubbelrum för 1350 kr inkl frukost för två personer. Flertalet av dessa mindre dubbelrum har panoramautsikt över Mälaren och samtliga har nyrenoverade badrum.

Gifter ni er för andra gången? Vill ni göra något speciellt för era bröllopsgäster denna gång? Då rekommenderas en 1700-tals maskeradbal, där alla gäster blir lika vackra som brudparet i krinoliner och polonaiser, culottes och just-au-corps. Garanterat ett minne för livet för alla bröllopsgäster! Över 200 rokokodräkter i olika storlekar finns på plats.

Varmt välkomna på ett besök.

VIDEO