Bröllopsresor

Bröllopsresor

Stockholm-Arlanda Airport

Bröllopspaket med vigsel på Arlanda Airport VIP Service

Ska ni som blivande äkta makar ut och resa och vill passa på att gifta er? En vigsel på Airport VIP Service kommer att bli en fantastisk och oförglömlig dag för er som brudpar.

Välj om ni vill viga er borgerligt eller kyrkligt, på Airport VIP Service har vi tillgång till både vigselförrättare och präster. Oavsett på vilket sätt ni väljer att viga er kan ni vara säkra på att få en upplevelse för livet. På Airport VIP Service har ni möjlighet att ta med upp till sju gäster. Väljer ni en helt privat vigsel är vi behjälpliga som bröllopsvittnen. Vi möter er i direkt anslutning till vår VIP-entré med egen säkerhetskontroll och med möjlighet att köra ända fram till dörren. En VIP-koordinator ser till att ni har det bra i ert egna privata VIP-rum under er vistelse. Vi tar hand om
bagage, resedokument och incheckning. Vi bevakar er avgång och ser till att ni får en smidig avresa. Ni kopplar av med champagne, jordgubbar och lyxpraliner.
Har ni redan gift er och ska iväg på bröllopsresa? Överraska din maka/make med att starta resan med Airport VIP Service!

För mer information, kontakta Airport VIP Service via telefon eller e-post.

Välkomna!