Festlokaler - Hotell - Slott/Herrgård

Festlokaler - Hotell - Slott/Herrgård

Smådalarö Gård

Doften av hav, kala skär och väderbitna badbryggor. På Smådalarö Gård upplever du skärgården när den är som bäst – oavsett årstid.
Smådalarö Gård är det perfekta stället för dig som ska fira bröllop, fylla jämnt eller vill bjuda släkt och vänner på middag. Varför inte anlända med båt till hotellets brygga, inleda med en golfrunda på vår egen 9-hålsbana för att sedan basta och ta ett dopp i havet? Sedan kan du låta kvällen fortsätta med middag och dans. Dina behov och önskemål styr.

Vi står för de praktiska arrangemangen – allt för att du ska få en helt oförglömlig tillställning.

På Smådalarö Gård upplever ni skärgården när den är som bäst. Den vackra miljön inbjuder till bröllop och romantik.

Smådalarö Gård uppfördes 1810 och ligger längst in i Hemviken, bara 45 minuter med bil från centrala Stockholm. När ni har ert bröllop här kan vigseln till exempel förrättas i Ornö, Dalarö eller Österhaninge kyrka. Ni kan också välja att vigas på plats i parken, på bryggan eller i Herrgården. Varför inte anlända med båt till hotellets brygga, för brudskål på stenterrassen? Kvällen kan sedan fortsätta med middagssupé och dans i vår matsal med utsikt över det glittrande havet.

Hos oss njuter ni av riktigt vällagad mat. Mat som inspireras av skärgård, tillagas med kärlek och kompletteras med riktigt bra viner från vår vinkällare. Under ledning av vår köksmästare komponerar vi matupplevelser som garanterat förhöjer stämningen. Måltiderna avnjuts i våra vackra matsalar med utsikt över Hemvikens vatten.

Under er vistelse på Smådalarö Gård har ni flera möjligheter till aktiviteter. Spela golf på vår egen 9-hålsbana eller låt era gäster utmana varandra på tennisbanorna. Ni kan också koppla av i den mysiga vedeldade bastun, elbastun eller utomhusjacuzzin med plats för nio personer.