Musik

Musik

Marcus Lindner Fristående DJ

Boka din egen DJ till festen! Jag håller såklart även med ljud och ljus.

Jag heter Marcus Lindner och har jobbat som DJ i 14 år med alla tänkbara uppdrag. Inom nattklubbsvärlden har jag bl.a. jobbat på Frimis, Ritz, Klaras, Satin, Harrys, Babar, Björnstugan, Zäta, Katrineholms stadshotell, Kåren med flera. På senare år har jag successivt gått över mer och mer till privata arrangemang, mestadels i form av bröllop men även på Svenska Schlagerfestivalen och diverse uppdrag för Elite Hotell. Referenser lämnas mer än gärna.

Självklart tillhandahåller jag ljud och ljus till festen. Allt för att det ska bli så smidigt som möjligt för Er. All utrustning är i toppskick och av finare märken som Pioneer (CD och mixer), RCF (högtalare), Mackie (bas) och Martin (ljus). Upp- och nedriggning sker på tillfällen så att det inte på något sätt stör Er fest/middag. Om det skulle vara så att du har en egen DJ går det bra att hyra ljud och ljus.

Som DJ är jag väldigt bred och kan spela precis den musik Ni önskar - ingen spelning är en för svår utmaning för mig. Perioden maj - september är högsäsong, så att boka i tid är att rekommendera. Jag kan också förmedla andra DJ:s till Din fest om så önskas. Jag samarbetar med nästan alla DJ:s som spelar regelbundet i Örebro och vet mycket väl vilka jag kan rekommendera beroende på önskemål av musik.

Ni får gärna ha ett möte med mig innan festen om Ni önskar stämma av vilken sorts musik det ska vara och om det är något speciellt att tänka på. Önskemål om låtar mottages mer än gärna av Er och gästerna under kvällen. Jag kan också ge tips på vad som kan vara bra att tänka på i största allmänhet, om Ni så önskar.

Ring eller maila mig för mer information.