Festlokaler - Slott/Herrgård

Festlokaler - Slott/Herrgård

Landskrona Slott

Bli man och hustru på ett äkta slott!
En upplevelse ni bär med er genom resten av ert gemensamma liv.

Landskrona Slott är en av Nordens bäst bevarade fästningar från 1500-talet med ett imponerande system av vallgravar och magnifika byggnader. Här bjöd riksrådet Oluf Rosensparre till fest mot slutet av 1500-talet och bland gästerna fanns den välkände astronomen Tycho Brahe.

På Landskrona Slott finns möjlighet att hålla både själva vigseln och bröllopsmiddagen.
Vigseln kan förrättas i vigselrummet som tar ca 25 personer, i kyrksalen som tar 80 personer eller varför inte knyta banden i det gamla fängelsetornet...?

För själva middagen finns flera olika festvåningar, alla i en otrolig historisk miljö. Vi kan ta emot upp till 200 personer i samma lokal. Ni intar en utsökt måltid under gamla rustika valv som endast belyses av levande ljus. Önskar ni dans eller någon form av underhållning finns givetvis möjlighet till det.

Är ni ett riktigt stort sällskap finns möjlighet att sätta upp ett tält på området där vi kan erbjuda plats för upp till 2000 personer.

Önskar ni övernattning i samband med ert bröllop ligger Hotel Öresund endast 300 meter från Landskrona Slott. Med 132 rum har vi möjlighet att ta emot hela bröllopssällskapet. För brudparet står vår bröllopssvit snart nyrenoverad och klar!
Önskar ni äta en gemensam frukost på morgonen och kanske öppna presenterna från dagen innan finns separata lokaler till ert förfogande.

Hjärtligt välkomna att kontakta oss för en personlig offert.