Slott/Herrgård

Slott/Herrgård

Krusenberg

Vid Mälarens strand, i slutet av den långa allén, ligger historiska Krusenberg Herrgård. Hit kommer du för att koppla av över en weekend eller fira någon av livets viktigaste högtider - som ert bröllop. Här kan du även konferera i en inspirerande miljö med mängder av aktivitetsmöjligheter, till exempel spa, golf, båtturer eller vinprovning.

På Krusenberg Herrgård känner du historiens vingslag. Den vackra huvudbyggnaden med anor från 1600-talet har under senare år kompletterats med ett antal moderna hotellflyglar och konferenslokaler. Dessa ligger vackert inbäddade i den stora parken med över hundratalet äppelträd i 47 olika sorter! Var du än befinner dig på anläggningen är det aldrig mer än ett stenkast till vattnet.

Herrgårdsbyggnaden rymmer vår prisbelönta restaurang som serverar omsorgsfullt tillagad mat efter säsong. Efter en god middag har du alla möjligheter att koppla av i någon av de anrika salongerna.

Oavsett vilket ditt skäl är att komma till oss lovar vi att skämma bort dig med vällagad och närproducerad mat, utmärkt service och en bländande utsikt mot vattnet.

VIDEO