Restaurang

Restaurang

Restaurang Fina Fisken

På Fina Fisken gifter sig par som vill åt en rustikt inredd miljö med stor trädgård, utebar & närhet till skärgården. Vi erbjuder gastronomisk hög nivå & ett brett dryckessortiment där mat- & dryckeskombinationen är en stor del av upplevelsen. Våra lokaler lämpar sig bäst för cirka 90 gäster men den öppna spisen i matsalen ger en mysig känsla även för mindre sällskap. Dansgolv i anslutning till baren & vår loungedel gör det lätt att bryta upp efter middagen & sträcka på benen i en mysig utemiljö.

Restaurang Fina Fisken & vår trädgård lämpar sig exemplariskt bröllopspar som utefter en skräddarsydd helhet. Vi erbjuder ett brett kunnande, gastronomisk hög nivå & ett brett dryckessortiment att hitta den perfekta mat- & dryckeskombinationen i.

I vår mindre matsal som är utmärkt för sällskap upp till 30 personer sitter man avskilt & privat. Mer lämpad för större sällskap & arrangemang är matsalen. Med plats för 100 personer är detta den naturliga mittpunkten i restaurangen. Den öppna spisen ger en varm känsla även för sällskap som är färre men fortfarande vill nyttja den större matsalen.

Starta Er middag med en fördrink i vår trädgård serverad från Trädgårdsbaren & låt Er sedan njuta av vår gästfrihet & service genom hela arrangemanget. Transporter från städer runt om i Sörmland och Stockholm är inga problem! Dessutom är det alltid lite ”billigare” hos oss på landet.

Vi tillhandahåller präst & kyrka, blomsterarrangemang, grafisk profil & allt som hör ett välarrangerat bröllop till. Varje fest & tillställning är unik så därför offererar vi varje enskild fest enligt Era specifika önskemål. På hemsidan finns det en beskrivning av hur ett bröllop på Fina Fisken kan se ut.