Musik

Musik

Emma-Karin Entertainment

Emma-Karin Entertainment med bas i Stockholm bygger i samråd med er ihop ett underhållningspaket-litet som stort-för att bäst gestalta känslan ni vill förmedla och uppleva på er bröllopsdag! Företaget drivs av artisten och sångerskan Emma-Karin Pihlstrand med mer än 15 års erfarenhet.

Bröllopsdagen-den kanske största dagen i två människors liv tillsammans. Era personligheter ska genomsyra dagen och det är viktigt med känslan ni vill förmedla och uppleva under dagen.
Efter vår inledande kontakt tar jag fram ett första programförslag som ni får ta ställning till.
Kanske önskar ni en stråkkvartett, klassisk gitarrist, harpist, pianist, gospelkör, DJ, liveband, middagsunderhållning eller varför inte en magiker eller ett vackert danspar till fördrinken eller vigseln? Barnen kanske ska underhållas och vad passar då bättre än en clown? Förutom de egna koncepten och artisteriet förmedlas toppartister inom alla underhållningsformer.
Företaget drivs av mig, Emma-Karin Pihlstrand med 15 års erfarenhet av underhållnings- och eventbranschen på såväl som bakom scen som artist, projektledare vid evenemang och bröllopskoordinator vid företagsevenemang och privata tillställningar.