Musik

Musik

DJ Choco Canel

Sandra "Choco Canel Bergman är en av Stockholms mest anlitade Djs och klubbarrangörer som spelat skivor och bokat band sedan början av 2000-talet. Med en ypperlig fingertoppskänsla, spektakulär stil och många års erfarenhet är hon ett utmärkt val till bröllopsfesten!

Jag heter Sandra - Choco Canel - Bergman och är en välrenommerad DJ baserad i Stockholm som driver företaget Coco Transistor Event AB. Min heltidssysselsättning är sedan länge att spela på olika event, bröllop, fester, vernissager, etc, boka in underhållning till och arrangera event samt hyra ut all typ av ljud- och ljusteknik. Jag sätter alltid kundens unika behov i fokus och skräddarsyr musik och underhållning efter dessa!

Kort bio:

Choco Canel är en av Stockholms mest anlitade Djs och klubbarrangörer som spelat skivor och bokat band sedan början av 2000-talet. Hon bjuder på allt från bossa nova till jazz, från hip hop till electro, från 80-tal till nutid, från balkan till kletzmer osv - allt beroende på sammanhang och önskemål! Hon spelar regelbundet på ställen som Operabrasseriet, AG, Lydmar, Anglais, Steam Hotel, Haymarket etc men i dag arbetar hon främst med event och spelar skivor på ett otal privata och offentliga tillställningar varje år. Med en ypperlig fingertoppskänsla, spektakulär stil och många års erfarenhet är hon ett utmärkt val till bröllopsfesten, vernissagen, födelsedagsfesten, företagskick-off:en etc. Drog även igång konsertverksamheten på Fotografiska Museet där hon var event- och musikansvarig i 5 år, numera ansvarar hon för DJ-bokningen på Hotel ​Rival samt är musikansvarig på nyöppnade Dramatenbaren

www.chococanel.com
www.facebook.com/mschococanel/

"Tack du finaste underbara! Du gjorde ett makalöst, lyhört och galet bra jobb i går kväll!"
"Du var med och gjorde festen, du lyssnar av stämningen så galet bra! Tusen tack!"
"Vi är verkligen så nöjda med dig, helt fantastiskt från början till slut"
"Du förgyllde vår dag så himla mycket med din fantastiska energi och musik. Du gjorde det verkligen helt fantastiskt!! Stort tack!!!"