Transport

Transport

Crownlimo

Crownlimo har 18 års erfarenhet av att bedriva limousineservice i Stockholm och då speciellt till bröllop. När ni åker med oss handlar det framförallt om service & flexibilitet.

Våra chaufförer är alla representabla med vit skjorta, slips och svart kostym. Alla har tystnadsplikt samt har genomgått en chaufförsutbildning hos oss för att kunna verka så professionellt som möjlligt.

Våra limousiner är yrkestrafikregistrerade vilket innebär att de är fullt försäkrade. Det viktigaste som kund är att veta att ni alltid är fullt försäkrade hos oss.

Din bröllopsdag är kanske den mest minnesvärda dagen i ditt liv. Då känns det inte alls överdrivet att unna brudparet och kanske till och med gästerna att med CrownLimos limousine ta sig bekvämt och med stil mellan hemmet, kyrkan och festlokalen.

Eller kanske rentav försvinna i limon direkt efter bröllopsceremonin till en underbar bröllopsnatt på ett fint hotell i Stockholm? Och redan att slippa trängas i en taxi eller personbil med brudklänning och kostym är värt att unna dig en limousineresa.

Erbjudande för alla bröllopspar: Beställ lyxpaketet med vår nya Chrysler limousine i tre timmar (i bilen) för SEK 4500! Framkörningstid samt tillbakakörningstid är borttagen.* Normalpris för detta paket är SEK 7600. Ni sparar SEK 3100!

Lyxpaket 2 med vår Lincoln Superstretch: Tre timmar i bilen för SEK 4000! Även här har vi tagit bort fram/tillbakakörningstiden. Ni sparar minst SEK 3400:-

*Gäller endast inom Storstockholmsområdet år 2014 och endast för bröllop. Uppge kod: "bröllopserbjudande"