Festlokaler - Restaurang

Festlokaler - Restaurang

Cedergrenska Tornet

Cedergrenska Tornet är en av Stockholms mest romantiska platser för bröllop och vi har unika möjligheter att göra Er högtidsdag till en minnesvärd händelse.
Riddarsalen är den största salongen med plats för 120 sittande gäster.

Tänk Er att det är fredag eller lördag… bröllopsfesten skulle kunna börja med promenad genom parken och upp mot Tornet för bröllopets start…
Där välkomnas Ni och trapporna eller hissen tar Er upp på Takterrassen, som föreberetts speciellt för ert bröllop, för vigsel eller bara välkomstdrink och brudskål.
Middagen intar Ni i vår Riddarsal där det finns plats för 120 sittande gäster. Bröllopstårtan skär Ni i våra vackra salonger på plan 3. I bibliotekets direkta närhet serveras kaffe och avec och under tiden festfixas Riddarsalen. Discjockeyn riggar upp ljud och ljus, baren färdigställs… och dansen börjar.
Bröllopsfesten brukar hålla på till efter midnatt. Söndagen börjar lite senare med att Ni åter samlas på Cedergrenska Tornet för paketöppning och att avnjuta vår brunch samt en promenad utmed vattnet.
Hissen gör hela Tornet, från plan 1-7 tillgängligt för rullstolsbundna och äldre.
Vid mindre bröllop för mysigare stämning kan salongerna på plan 3 användas som middagslokal samt lokaler för mingel eller dans.